Klantbeoordeling 9.0/10 Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

  • Leeftijdswelvaart resulteert in hogere schadepost

Letsel door aanrijding of bedrijfsongeval?

Letsel oplopen zit in een klein hoekje. Voor u het weet, is er een aanrijding of bedrijfsongeval gebeurd en hebt u letsel opgelopen. En wat denkt u van uw (kleine) kinderen? Even niet opgelet en er is letsel. Soms is iemand anders verantwoordelijk voor het ontstaan van het letsel. In dat geval kan die persoon aansprakelijk voor het ontstaan van het letsel zijn en moet de schade die daardoor is veroorzaakt, worden vergoed. Er is dan sprake van schade door letsel, oftewel letselschade.

Letsel door gladheid

Momenteel is het  nat en guur buiten, binnenkort treedt de vorst weer in. De kans op ongelukken neemt daarmee toe en dus ook de kans op het ontstaan van letsel. Als je letsel hebt opgelopen, moet je naar het ziekenhuis of naar de dokter. Je hoopt dan natuurlijk wel dat de dokter het letsel kan genezen. Soms echter is sprake van een medische fout en wordt het letsel juist erger, of ontstaat daardoor nieuw letsel.

Vragen over letsel en schade

Hebt u vragen over uw letsel en of daarvoor een schadevergoeding zou kunnen worden betaald. Doe dan eerst de letselschadetest op de site (zie rechts). Is uw letsel ontstaan door de fout van een ander en kunt u dat bewijzen, dan kan Ridder Letselschade u van dienst zijn, gratis. Dat kost u dus niets. Hoe dat kan? Dat leggen wij u graag uit.

Bel of mail ons gerust. U kunt ons op werkdagen zelfs tot 22.00 uur bereiken! Bel 036 - 522 03 42 en u weet meer. Klik hier voor het contactformulier.

Terug