Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl
Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Wet vergoeding affectieschade aangenomen

  • Vertraging bij letselschade afhandeling loopt spuigaten uit

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

Letselschade bedragen berekenen

Hoeveel zal uw letselschade bedragen? Die vraag wordt ons veel gesteld. Iedereen wil immers weten welke letselschade bedragen er worden uitgekeerd. Toch moeten wij altijd vertellen dat wij de letselschade bedragen pas kennen als wij alle bijzonderheden van het geval kennen. Elk letselschade dossier is immers uniek, bij elk dossier horen de eigen letselschade bedragen.

Voorbeeld letselschade bedragen

Stel, u werkt als concertpianist en doordat een collega muzikant niet oplet, valt de klep van de vleugel naar beneden. Het gevolg: het topje van uw rechter pink moet worden geamputeerd. Voor u als pianist is dat dramatisch, want u kunt uw beroep niet meer uitoefenen. Dat kan u heel veel inkomen schelen.

Stel, u mist ook het topje van uw rechter pink maar u bent verkoper in een bloemenwinkel. Kunt u dan uw werk nog wel doen? Waarschijnlijk  wel. U lijdt dan heel weinig schade, dus weinig letselschade bedragen te vergoeden.

Wat voor het ene slachtoffer dus grote letselschade bedragen betekent, betekent voor het andere slachtoffer misschien veel lagere letselschade bedragen.

Ridder Letselschade kan u helpen

In de beide voorbeelden lopen de letselschade bedragen dus sterk uiteen. Het ene geval is het andere niet. Wilt u nou weten welke letselschade bedragen voor u gelden? Misschien dat wij u dan een grove schatting kunnen geven van de letselschade bedragen die u kunt verwachten. Klik ook hier voor de veel gestelde vragen over letselschade en de letselschadebedragen.

Bel of mail ons gerust. Klik hier voor het contactformulier of bel ons tot 22.00 uur op 036-522 03 42.

Terug