Klantbeoordeling 9.0/10 Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

  • Leeftijdswelvaart resulteert in hogere schadepost

Letselschade rechtsbijstand

Hebt u letselschade opgelopen door de aanrijding? Schakel dan Ridder Letselschade in omdat wij de specialisten zijn. Wij zijn jurist-expert en hebben ervaring in toedrachtsonderzoek naar aanrijdingen door jarenlang dienstverband bij de politie (in Rotterdam-Rijnmond). Uw letselschade is onze zorg en daarom verlenen wij u eerste klas (EN GRATIS) rechtsbijstand. Wij beschikken over een team van deskundigen zoals medisch adviseurs, advocaten, en rekenkundigen om uw schade na aanrijding goed in kaart te kunnen brengen.

Rechtsbijstand door rechtsbijstandverzekeraar

Hebt u een rechtsbijstandverzekeraar en wilt u die inschakelen voor rechtshulp na uw aanrijding? Op zich zijn wij daar niet op tegen, maar schakel ons in zodra de aansprakelijkheid is erkend. Voor uw rechtsbijstandverzekeraar bent u namelijk niet meer dan een kostenpost en dat merkt u. U bent een dossier in de kast, maar niet een klant die koning is. Dat bent u wel als u Ridder Letselschade inschakelt voor rechtsbijstand na de aanrijding.

Belt of mailt u gerust naar 036-522 03 42. Klik hier voor het contactformulier.

Terug