Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

  • Vervolg: letselschadeadvocaat of letselschadejurist inschakelen?

  • Wet vergoeding affectieschade aangenomen

Heleen Bakx, letselschadejurist bij Ridder Letselschade

Mijn is Heleen Bakx. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Friesland. Inmiddels heb ik Friesland ingeruild voor de mooie Flevopolder. Tijdens mijn studie Rechten is mijn belangstelling voor letselschade ontstaan. Tijdens een stage bij een letselschade-advocatenkantoor raakte ik ervan overtuigd dat ik mijn loopbaan in de letselschade wilde voortzetten. In mei 2017 heb ik mijn master in het Nederlands Recht behaald waarna ik eerst een jaar veel ervaring opgedaan heb op de verkeersschade-afdeling van een grote verzekeringsmaatschappij. Inmiddels ben ik vol enthousiasme begonnen aan mijn carrière binnen de letselschade.

Werken bij Ridder Letselschade

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Ridder Letselschade. Ik werk met veel plezier voor Ridder Letselschade. Het is een klein kantoor met een hecht team dat er gezamenlijk voor zorgt dat wij onze cliënten de best mogelijke hulp verlenen.

Het fijne aan mijn werk vind ik dat ik wat kan betekenen voor mijn cliënten. Cliënten zitten in een hele nare periode waarin het ongeval veel impact op hun leven heeft. Ze moeten zich dan begeven op het, voor hen zeer onbekende, terrein van de letselschade. Met mijn kennis kan ik cliënten ondersteunen in deze moeilijke periode en hen veel zorgen uit handen nemen. Daarnaast is het ook maatwerk dat verricht moet worden. Iedere cliënt is immers weer anders en heeft andere behoeften. Door mijn hulp kan een cliënt zich volledig richten op zijn herstel. Ik vind het fijn en dankbaar werk om de steun en toeverlaat voor mijn cliënten te kunnen zijn en samen te zorgen voor een goede behandeling en afsluiting van de letselschadezaak.

Ervaring met letselschade

Ik ben een aantal jaren geleden betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing waarbij de bestuurster, die bij mij achterop is gereden, na de aanrijding is doorgereden. Gelukkig is de letselschade die ik bij dit ongeval heb opgelopen, beperkt gebleven. Na een paar weken was ik weer volledig klachtenvrij. Omdat de veroorzaker van het ongeval is doorgereden, heb ik uiteindelijk mijn schade kunnen regelen met het Waarborgfonds Motorverkeer. Daar heb ik dus ook persoonlijk ervaring mee!

Contact met Heleen Bakx opnemen?

Mocht u mij willen spreken, dan kan dat natuurlijk. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek op kantoor in Zeewolde. Ook kunt u mij een e-mail sturen, stuur uw bericht dan naar: h.bakx@ridder-letselschade.nl.

 

Terug