Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Anne-Marie Schlepers, schadecorrespondent letselschade

Mijn naam is Anne-Marie Schlepers en ik woon in Dronten. In september 2016 ben ik begonnen met de opleiding HBO-Rechten aan het Windesheim in Zwolle. Mijn afstudeerperiode heb ik doorgebracht bij Ridder Letselschade waarna ik mijn studie met succes heb afgerond. Tijdens de afstudeerperiode heb ik heel veel geleerd over de letselschadebranche in het algemeen en het behandelen van letselschadedossiers in het bijzonder. Over en weer beviel het zo goed, dat ik een baan aangeboden kreeg als schadecorrespondent letselschade, die ik met veel plezier heb aangenomen.

Nog niet uitgeleerd

Ik ben uiteraard nog lang niet uitgeleerd, dus start ik in september 2020 naast mijn werk bij Ridder Letselschade, met de pre-master Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tevens zal ik tegelijkertijd de cursus 'Licht Letsel' gaan volgen om mij verder te specialiseren in het behandelen van letselschadedossiers en de cliënten die hun letselschadedossier aan ons en mij toevertrouwen. Ik wil de slachtoffers natuurlijk zo goed mogelijk bij kunnen staan.

Letselschadeslachtoffer moet zich kunnen focussen op herstel

Ik ben zelf gelukkig nog nooit in aanraking gekomen met een ongeval waarbij letselschade is ontstaan, maar ik kan mij voorstellen dat het een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven kan zijn. Zeker wanneer je vervolgens geconfronteerd wordt met allerlei juridische en financiële zaken die je moet regelen, terwijl je je op dat moment liever focust op je herstel. Ik vind het belangrijk dat de cliënt zo goed mogelijk geïnformeerd en geadviseerd wordt over de mogelijkheden in zijn of haar dossier en uiteindelijk alle mogelijkheden in samenspraak met mij zo goed mogelijk weet te realiseren. Kortom, de cliënt moet kunnen focussen op zijn herstel en ik zorg voor de (juridische) zaken daaromheen!

Contact opnemen met Anne-Marie?

Wilt u met mij in contact komen of hebt u vragen over uw letselschadezaak? U kunt mij bereiken via ons telefoonnummer 036-5220342, of stuur een e-mail naar info@ridder-letselschade.nl.

Terug
036 522 0342