Direct inzicht in uw zaak: doe de test

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Arie van der Meer, NIVRE-registerexpert personenschade

Mijn naam is Arie van der Meer. Op mijn 14e ben ik na de LTS opgeleid tot scheepsbeschieter maar tot mijn 20e was ik vooral bezig met voetballen. Ondanks dat ik met mijn club Spijkenisse in 1975 algeheel landskampioen bij de amateurs werd was mij al duidelijk dat een carrière als profvoetballer er niet in zat. Ik heb vervolgens 13 jaar bij de politie Rotterdam en 3,5 jaar bij de rijkspolitie gewerkt. In die periode heb ik tijdens mijn studies en in de praktijk mijn liefde voor het recht en de toepassing daarvan opgedaan.

Toedrachtsonderzoek/ervaring

In 1991 maakte de ik de overstap naar het verzekeringswezen alwaar ik mij 5 jaar heb toegelegd op toedracht onderzoeken. In 1996 maakte ik de overstap naar het prachtige vak van de letselschade. Tot november 2019 heb ik daarvoor in de buitendienst aan de kant van de verzekeraars gewerkt. Ik ben ontzettend blij dat ik in de laatste jaren van mijn arbeidzame leven bij Ridder Letselschade nu de belangen van slachtoffers mag behartigen.

Letselschade/whiplash

In 1991 was ik betrokken bij een frontale aanrijding toen een beschonken bestuurder ging inhalen. In 1993 was ik betrokken bij 2 achterop aanrijdingen. Gelukkig kwam ik goed uit deze aanrijdingen maar tot op de dag van vandaag ervaar ik daar soms nog klachten van. Door mijn ervaring kan ik mij goed inleven in wat slachtoffers meemaken en kan ik hun belangen goed behartigen.

Ervaring

Bij Ridder Letselschade kan ik nog meer klantgericht werken dan ik ooit in het verleden kon doen. Met mijn ervaring en contacten kan ik voor slachtoffers datgene bereiken wat nodig is voor een correcte schaderegeling. Het scheelt daarbij dat ik de verzekeraars en hun werkwijze goed ken. Ik probeer altijd te zorgen dat het slachtoffer krijgt waar het recht op heeft en haal daar iedere dag weer de motivatie uit om vol voor de belangen van het slachtoffer te gaan.

Contact opnemen met Arie van der Meer

Mocht u rechtstreeks met mij in contact willen komen, stuurt u dan gerust een e-mail naar info@ridder-letselschade.nl, of bel mij op werkdagen via 036 - 522 03 42 of 06 - 10988060. Waarom zou u dat niet doen als u vragen hebt over uw letselschade? Het kost u immers niets!

Terug
036 522 0342