Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

  • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

Diana van der Linden

Mijn naam is Diana van der Linden, ik ben getrouwd, heb drie kinderen en woon inmiddels al weer 28 jaar in Zeewolde. Bij mijn eerste baan, een software bedrijf in Deventer, werkte ik als secretaresse. Maar na 3 jaar heen en weer rijden tussen Zeewolde en Deventer, hield ik dat voor gezien en had ik een baan gevonden bij een notariskantoor in Putten als secretaresse. Al snel bleek dat dit niet echt mijn ding was, ben gaan solliciteren en kwam terecht bij een garage in Harderwijk. Hier zat ik op mijn plek als receptioniste en heb daar ruim 7 jaar gewerkt. Door inkrimpen van het bedrijf ben ik wederom gaan solliciteren en vond direct een leuke job als receptioniste/secretaresse bij een Mercedes Benz garage in Harderwijk. Ik had het hier erg naar mijn zin en heb hier ruim 5 jaar gewerkt, totdat ik besloot mij volledig te richten op het moederschap. Voor mij en mijn gezin, de beste keuze ooit.

Ridder Letselschade

Na een paar jaar volledig thuis te zijn geweest, begon ik toch het sociale leven een beetje te missen en wilde ik weer gaan werken onder schooltijden of in de avonden. Uiteindelijk ben ik via een goede vriendin van ons in contact gekomen met Ridder Letselschade, en sindsdien ben ik diegene die ervoor zorgt dat alle kantoren en ruimtes er fris en verzorgd uitzien. Prima te combineren met mijn gezin en leuk om te doen.  Hiernaast ben ik ook de vaste verzorgster van een lief meisje met een verstandelijke beperking, iets wat ik geweldig vind om te mogen doen.

Letselschadespecialisten

Zelf heb ik geen ervaring met letselschade noch met letselschadespecialisten. Maar in mijn vriendenkring heb ik ongelukken van dichtbij mee gemaakt en gemerkt hoe belangrijk een goede letselschadespecialist dan voor je kan zijn. Ridder Letselschade is hiervoor dan ook het juiste bedrijf, dat hoor ik om mij heen. Een ongeluk is nooit leuk, maar je kunt het minder erg maken door een ervaren letselschadespecialist in te schakelen die er echt voor jou is!

Terug