Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

  • Vervolg: letselschadeadvocaat of letselschadejurist inschakelen?

Eveline Ronkes, expert personenschade bij Ridder Letselschade

Mijn naam is Eveline Ronkes, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Na het succesvol doorlopen van de HAVO en aansluitend de MEAO heb ik bij diverse werkgevers verschillende fulltime functies uitgevoerd, waaronder directiesecretaresse en office manager. Rond de komst van mijn kinderen ben ik even uit het arbeidsproces geweest, maar daarna ben ik weer parttime gaan werken.

Letselschadeadvocaat

In januari 2006 zat ik achterin de auto die van achteren werd aangereden. Ik hield daar een whiplash aan over. Ik kreeg via de verzekering een letselschadeadvocaat toegewezen, die mij in het begin veel werk uit handen genomen heeft. Mijn baan raakte ik kwijt, mijn werkgever wilde geen ziekengeld betalen, en het UWV deed niets, en ik raakte steeds meer gefrustreerd en geïsoleerd. Na verloop van tijd werden de activiteiten van de advocaat echter steeds minder, en kreeg ik het gevoel dat ik hem moest vertellen wat hij zou moeten doen.

Second opinion bij Ridder Letselschade

Toen heb ik bij Ridder Letselschade een second opinion gevraagd. Daaruit bleek dat er op dat moment niet veel meer kon worden gedaan dan waar mijn advocaat mee bezig was, een eerlijk advies dus! Op een gegeven moment kwam de ‘medische eindsituatie’ in zicht en deed de tegenpartij een voorstel tot eind afwikkeling dat in mijn ogen echt niet acceptabel was. Mijn advocaat zei echter dat dit een redelijk bedrag was, en dat als ik het niet zou accepteren, het waarschijnlijk een traject zou worden dat lang kon duren. Ik ben toen overgestapt naar Ridder Letselschade, en binnen een paar weken was mijn zaak afgesloten met een bedrag dat het dubbele was van wat mij eerder was voorgesteld.

Werken bij Ridder  Letselschade

Vlak na de afwikkeling werd ik zelfs benaderd voor een baan bij Ridder Letselschade. Ik werkte eerst met veel plezier als secretaresse hier op kantoor. Inmiddels heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder de cursus 'Licht Letsel' en 'Middelzwaar Letsel'. Ik ben nu alweer geruime tijd met veel plezier als letselschadespecialist werkzaam. Het is fijn dat ik uit eigen ervaring kan putten, en ik begrijp daardoor ook de frustratie over de tegenwerking van verzekeraars die sommige cliënten hebben. Omdat ik zelf weet hoeveel ellende je, naast je letsel, nog kan ondervinden, probeer ik cliënten zo goed en snel mogelijk te helpen. Met andere woorden, we proberen altijd de zaak echt uit het oogpunt van de cliënt te benaderen, en dus ook alle te nemen stappen in overleg met de cliënt te maken. Ik heb zelf heel veel geluk gehad dat ik bij Ridder Letselschade terecht ben gekomen.

Contact opnemen met Eveline Ronkes?

Mocht u rechtstreeks met mij in contact willen komen, stuurt u dan gerust een e-mail naar e.ronkes@ridder-letselschade.nl.

Terug
036 522 0342