Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

  • Vervolg: letselschadeadvocaat of letselschadejurist inschakelen?

Huibert Rietveld, letselschadespecialist bij Ridder Letselschade

Mijn naam is Huibert Rietveld en ik ben afkomstig uit een mooi dorpje in de Alblasserwaard. Ik woon sinds 2017 in Utrecht. Nadat ik de HAVO heb afgerond, ben ik via het Hbo naar de Universiteit Utrecht gegaan, waar ik mijn bachelor rechten heb gehaald. Ik ben september 2017 begonnen aan mijn deeltijdmaster in de rechten in Amsterdam. Ik doe deze opleiding naast mijn werkzaamheden voor Ridder Letselschade.

Ervaring met letselschade

Tijdens mijn studie ben ik op vervelende wijze in aanraking gekomen met letselschade, toen ik op mijn fiets werd geschept door een auto. Via een bekende kwam ik bij een letselschade-expert terecht, die mij op zeer goede wijze heeft bijgestaan. Het herstel moest ik zelf doen, maar ik werd hierbij ontzorgd door mijn belangenbehartiger die voor mijn recht streed. Hierdoor werd het zaadje van interesse in de letselschadewereld gezaaid. Ik was na mijn herstel erg druk om mijn opgelopen achterstand in te halen, waardoor mijn focus weer op studeren kwam te liggen. Enkele jaren later was ik helaas betrokken bij een motorongeval, waarbij ik weer letsel opliep. Ook op dat moment stond mijn belangenbehartiger weer voor mij klaar, om mij in het proces te begeleiden en een schadevergoeding voor mij te regelen. Vanaf dat moment is er in mij een serieuze interesse gegroeid.

Werken al s belangenbehartiger bij Ridder Letselschade

Nadat ik volledig hersteld was, ben ik ben hierna als bijbaan administratieve werkzaamheden gaan doen voor een letselschadebureau aan de belangenbehartigerskant. Door een kijkje in het proces is bij mij langzaam het besef gegroeid dat ik graag mensen zou bijstaan, zoals ik ook bijgestaan was bij mijn ongevallen. Ik heb de daad bij het woord gevoegd en sinds juli 2018 ben ik nu werkzaam bij Ridder Letselschade. Het is een compact kantoor, met fijne collega’s bij wie de deuren altijd open staan voor overleg. In mijn werkzaamheden kan ik cliënten begeleiden van begin tot eind, met raad en daad, waardoor zij zich geen zorgen hoeven te maken over de opgelopen schade. Omdat ik uit ervaring weet hoe nieuw en overweldigend het vakgebied letselschade kan zijn, kan ik mijn cliënten geruststellen en ontzorgen. Ze kunnen vertrouwen op de expertise van ons hele kantoor. Het verheugt mij elke keer weer, te weten wat ik kan betekenen voor mijn cliënten en om hun gids in het proces te zijn.

Contact opnemen met Huibert Rietveld?

U kunt direct met mij contact opnemen via h.c.rietveld@ridder-letselschade.nl. Natuurlijk kunt u ook naar het kantoor bellen, 036-5220342.

Terug
036 522 0342