Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

  • Verzekeraars hebben de sleutel in handen voor betere regeling van letselschade!

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

Joanneke-Vastenhouw-Bavelaar, rekenkundige bij Ridder Letselschade

Mijn naam is Joanneke Vastenhouw-Bavelaar, ik ben getrouwd en samen hebben wij één zoon. Mijn wortels liggen in Amersfoort, maar ik woon ondertussen al bijna 10 jaar, met veel plezier, in Zeewolde. Voordat ik bij Ridder Letselschade kwam werken, heb ik bijna 20 jaar in Amersfoort gewerkt. Met veel plezier heb ik daar gewerkt als administratief en financieel medewerkster. Ook was ik actief bij het beheren van de zakelijke schadeportefeuille. Ik vond echter dat het toch echt tijd werd voor wat anders. Toen kwam Ridder Letselschade, met een vacature als rekenkundige letselschade , op mijn pad. Cijfers zijn echt mijn ding en nu kan ik dat mooi gaan gebruiken om andere mensen te helpen. En wel mensen die letselschade hebben opgelopen.

Letselschade: voor mij de grote onbekende!

Eigenlijk stond ik nooit zo stil bij het begrip letselschade, ik had er zelf gelukkig nog nooit mee te maken gehad. Ondanks dat ik nog maar net werkzaam ben bij Ridder Letselschade, heeft het mij toch al behoorlijk wakker geschud. Waar kunnen mensen die letselschade hebben opgelopen, allemaal tegenaan lopen? Je verzint het niet, soms moeten mensen hun hele financiële en medische doopceel lichten. Daar schrok ik wel van, ik had mij dat nooit zo gerealiseerd. Er komt meer bij kijken dan 'zomaar even' de materiële schade vergoeden.

Missie van Ridder Letselschade

De missie van Ridder Letselschade sprak mij erg aan: streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Ik merk nu al dat iedereen dat doel voor ogen heeft bij het hele traject en ook bij de afronding van een letselschadedossier. Ik ben blij dat ik hier ben komen werken. Met zijn allen wordt er geprobeerd om bij het slachtoffer, op een zorgvuldige manier  zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Dat geeft een goed gevoel. Hopelijk kan ik daar in de toekomst mijn steentje als rekenkundige aan bijdragen.

Contact opnemen met Joanneke Vastenhouw-Bavelaar?

U kunt gerust contact met mij opnemen voor een vraag over het berekenen van letselschade. Stuur mij dan een e-mail: j.vastenhouw@ridder-letselschade.nl. Of bel naar 036 - 522 03 42.

Terug