Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Marjan Hoekert, secretaresse

Mijn naam is Marjan Hoekert en ik woon in Amersfoort. Na jarenlang op een advocatenkantoor te hebben gewerkt, heb ik acht jaar geleden de overstap gemaakt naar een middelgroot letselschadekantoor in de omgeving van Den Haag. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt, maar de reisafstand begon mij toch wel op te breken. Dat speelt helemaal doordat ik volgend jaar ga verhuizen in de richting van Elburg.

Ik besloot daarom om eens in de buurt te zoeken naar een letselschadebureau dat ook een Keurmerk heeft en dat goed bekend staat. Ik kwam toen bij Ridder Letselschade in Zeewolde uit. Eigenlijk was mijn sollicitatiebrief wat te laat, maar dat kwam doordat ik de advertentie te laat had gezien. Toch werd ik uitgenodigd en sinds 1 september 2021 ben ik werkzaam bij Ridder Letselschade.

Als secretaresse ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Het is voor mij essentieel om altijd zo hulpvaardig, helder en respectvol mogelijk iedereen te woord te staan. Voor mij is het belangrijk dat klanten zich geholpen voelen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik merk dat ik veel voldoening haal uit het helpen van mensen die in een lastige situatie terecht zijn gekomen door een ongeval in het verkeer of op hun werk. Ook hebben wij veel contact met slachtoffers van hondenbeten.

Wij proberen iedereen altijd verder te helpen, ook al worden ze soms niet onze cliënt. Iedereen die de moeite neemt om contact met ons te zoeken, bieden we een helpende hand. Het is fijn dat wij dat (kunnen) doen.

Contact opnemen

Wilt u met mij in contact komen, dan kan dat natuurlijk op verschillende manieren: telefonisch via 036 522 0342 of via e-mail: info@ridder-letselschade.nl

Terug
Test: recht op letselschade?