Direct inzicht in uw zaak: doe de test

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test
  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Mirjan Straatsma, commercieel medewerkster bij Ridder Letselschade

Mijn naam is Mirjan Straatsma. Ik ben gehuwd en moeder van drie kinderen. Ik werk sinds kort bij Ridder Letselschade als commercieel medewerkster. Na mijn middelbare school en een jaar studie in de USA heb ik de opleiding Schoevers secretaresse afgerond en daarna het NGPR-A diploma behaald. Ik heb een aantal jaren diverse commerciële functies vervuld waarvan de laatste jaren in de uitzendbranche.

Toen op enig moment mijn eerste kind werd geboren, ben ik full time moeder geworden. Nu mijn kinderen groot genoeg zijn, vind ik het leuk om weer deel te gaan uitmaken van een bedrijf. Ik ken Ridder Letselschade al jaren als een leuk bedrijf en toen ik werd gevraagd om de commerciële activiteiten te gaan uitbreiden, hoefde ik niet lang na te denken.

 

Eigen letselschade ervaringen

Gelukkig heb ik zelf nog nooit iets met letselschade te maken gehad, wel in mijn directe omgeving. Ik weet dus wat de impact van een (ernstig) ongeluk kan zijn. Het is goed om te weten dat er dan kantoren zijn zoals Ridder Letselschade, die zich echt om de mensen bekommeren. Dat is ook een mooie boodschap die ik kan uitdragen naar de contacten die ik spreek.

Motorbeurs Utrecht

In februari 2016 EN 2017 heeft Ridder Letselschade een stand gehad op de Motorbeurs in Utrecht. Aan mij was de taak om alle voorbereidingen voor het beursbezoek voor mijn rekening te nemen. Dat heb ik met veel plezier gedaan, net zoals de beurs ‘bemannen’. Nu, enkele maanden na afloop van de beurs, kan ik stellen dat het overgrote deel van de mensen die ik gesproken heb, op de één of andere manier geconfronteerd zijn geweest met een motorongeluk. Voor een aantal van hen kunnen mijn collega's iets betekenen omdat deze slachtoffers hun claim laten verzorgen door Ridder Letselschade. Het is fijn dat ik dat tot stand heb kunnen brengen door de vele gesprekken die ik samen met mijn collega's op de Motorbeurs heb gevoerd. Zie ik u volgend jaar weer?

Mocht u rechtstreeks met mij in contact willen komen, stuurt u dan gerust een e-mail naar m.straatsma@ridder-letselschade.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar via 036 - 522 03 42.

Terug
036 522 0342