Direct inzicht in uw zaak: doe de test

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test
  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Paula de Boer, secretaresse bij Ridder Letselschade

Mijn naam is Paula de Boer en ik ben een trotse moeder van 2 jongens. Ik woon al 17 jaar in Zeewolde en heb hier een groot netwerk. Aan dit netwerk heb ik het ook te danken dat ik nu als secretaresse bij Ridder Letselschade werk. Hiervoor heb ik altijd in de horeca gewerkt. De laatste jaren niet meer op de operationele afdelingen maar achter de schermen op kantoor. Eind 2014 was ik voorzichtig op zoek naar een nieuwe uitdaging en via via ben ik bij Ridder Letselschade terecht gekomen. Ik heb het hier enorm naar mijn zin. We werken met een heel hecht team, wat de communicatie zowel intern als extern ten goede komt.

Cliënt Centraal

Een secretaresse is meestal het eerste aanspreekpunt, zo ook bij Ridder Letselschade. Dit betekent dat je een luisterend oor en oprechte interesse in je cliënt moet hebben. Door mijn horeca achtergrond ben ik zeer servicegericht en dat merken onze cliënten ook, de cliënt staat voorop!

Letselschade

Zelf ben ik gelukkig nog nooit betrokken geweest bij een ongeval, maar mijn jongste zoon wel. Als ik toen had geweten van de specialisten die bij Ridder Letselschade werken hadden wij het niet zelf afgehandeld maar een expert er bij gehaald. Dit had mij, maar ook mijn voormalig werkgever enorm kunnen helpen.

Contact opnemen met Ridder Letselschade

Mocht u rechtstreeks met mij in contact willen komen, stuurt u dan gerust een e-mail naar p.deboer@ridder-letselschade.nl

Terug
036 522 0342