Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Yvonne Rijke, secretaresse bij Ridder Letselschade

Mijn naam is Yvonne Schuurman-Rijke. Ik woon sinds kort en met veel plezier in Zeewolde. Jarenlang heb ik in Almere gewoond en gewerkt als o.a. receptioniste en administratief medewerkster. Toen het contract bij mijn voormalige werkgever eind 2016 eindigde, kon ik vrijwel meteen aan de slag als secretaresse bij Ridder Letselschade en daar ben ik heel blij mee! Er wordt gewerkt in een heel hecht team en dat heeft ook z’n uitwerking op de cliënten. Door mijn jarenlange ervaring als receptioniste weet ik, dat een eerste positieve kennismaking per telefoon, dan wel persoonlijk, heel belangrijk is. Zeker op het gebied waarvoor cliënten bij ons komen.

Geen ervaring met letselschade

Ik heb zelf gelukkig geen ervaring met letselschade, maar ik merk wel dat er vaak een hele strijd moet worden geleverd met een verzekeraar om een redelijke schadevergoeding te krijgen. Vaak duurt dat ook lang en dat breekt de slachtoffers wel eens op. Aan ons dan de taak om hen goed te blijven informeren, ook al is er op dat moment even geen nieuws. Wat me heel erg opviel bij Ridder Letselschade is, dat de cliënten een kaartje ontvangen als ze jarig zijn. Daarmee worden de mensen achter de dossiers niet vergeten. Zij worden centraal gesteld, zoals dat van de Letselschaderaad ook moet.

Ik ben ervan overtuigd, dat een kantoor zoals Ridder Letselschade, de slachtoffers veel zorgen uit handen neemt. Aan mij en mijn collega's in de 'front office' de taak om als eerste het visitekaartje van Ridder Letselschade te zijn. Dat de cliënten heel blij zijn met ons en onze activiteiten, blijkt wel uit de vele goede waarderingen die zij ons geven.

Contact met Yvonne Rijke opnemen?

u rechtstreeks met mij in contact willen komen, dan kunt u mij gerust mailen: y.rijke@ridder-letselschade.nl

Terug
Test: recht op letselschade?