Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

Letselschadespecialist

Heeft u door het toedoen van een ander letselschade opgelopen? Bent u op zoek naar een letselschadespecialist om het gelijk te krijgen waar u recht op heeft? Maar geen zin in hoge kosten? Overweeg dan gebruik te maken van de letselschadespecialisten van Ridder Letselschade. Ook voor een gratis second opinion kunt u bij ons terecht en komt het u beter uit dat wij u bezoeken, dan doen wij dat ook. Bij ons staat u namelijk centraal! Bovendien zijn wij werkzaam in heel Nederland!

Schade claimen!

Slachtoffer van letselschade worden, dat kan een ieder overkomen. Het is dan prettig om te weten dat er een letselschadespecialist als Ridder Letselschade bestaat. Wij komen graag op voor uw belangen zodat de tegenpartij aansprakelijk gesteld kan worden voor wat u is overkomen. Schade claimen is echter wel een vak apart. Niet iedere jurist kan het, daar moet je echt letselschadespecialist voor zijn. Maar met een letselschadespecialist van ons zit dat goed. Deze letselschadespecialist heeft niet voor niets het Letselschade Keurmerk ontvangen van Bureau Slachtoffer Nederland. De voordelen van ons op een rij:

  • Mogelijkheid tot gratis second opinion;
  • U staat centraal bij ons!
  • Geen rompslomp meer;
  • Landelijk werkzaam;
  • Gratis rechtshulp.

In heel Nederland werkzaam

Wij zijn in heel Nederland werkzaam. Hierdoor kunnen wij u zelfs bezoeken wanneer langskomen bij ons op kantoor er voor u niet inzit. Daarnaast is het in de meeste gevallen ook nog eens gratis, omdat de tegenpartij de kosten van een huisbezoek moet betalen. Tot slot garanderen wij een professionele behandeling en afwikkeling. Neem contact op voor een (vrijblijvende) afspraak.

U kunt ons ook bellen voor een gratis telefonisch advies, op werkdagen tot 22.00 uur op 036 - 522 03 42.

Terug