Logo Klantervaringenonline.nl 9.2

Angela Wajer

Mijn naam is Angela Wajer, ik ben 30 jaar en woon in Zeewolde met mijn twee zoontjes. Ik ben sinds maart 2022 secretaresse bij Ridder Letselschade.

Eerste aanspreekpunt

Ik doe dit werk met erg veel plezier. Ik ervaar het als prettig om het eerste aanspreekpunt te zijn voor cliënten en hun verhaal aan te horen, ik bied graag een luisterend oor. Het is fijn om de cliënten te leren kennen en te weten wat er speelt in hun leven en wat het letsel met hun leven heeft gedaan en hier dan ook op anticiperen. Elke cliënt is verschillend en daarom krijgt elke cliënt een persoonlijke benadering. Dat staat voor mij centraal!

Teamwork

Wij werken in een heel fijn team, de samenwerking verloopt heel fijn en dat kan de cliënt ook merken. Wij werken in een team met vier secretaresses en wanneer er één of meerdere secretaresses niet aanwezig zijn, wordt dit altijd opgepakt door de andere secretaresses en kan de cliënt zijn/haar vraag of verhaal ook aan de andere secretaresse kwijt.

Geen ervaring met letselschade

Ik heb zelf nog nooit met letselschade te maken gehad. Als ik soms lees hoeveel moeite de juristen moeten doen om bij verzekeraars een passende schadevergoeding te realiseren voor onze cliënten, dan is dat maar goed ook. Waar wij tegenwoordig veel tegenaan lopen is de drukte in onze branche, waardoor alles veel langer duurt dan zou moeten. Wij hebben een goed agendeersysteem en een belangrijke taak van het secretariaat is tegenwoordig: bellen, bellen en nog eens bellen om een dossierbehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij te spreken te krijgen. Dat doen we met plezier, maar eigenlijk zou dat niet nodig moeten zijn.

Neem contact met mij op

    © Copyright Ridder Letselschade 2023 Powered by Online marketing bureau iClicks