Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

  • Verzekeraars hebben de sleutel in handen voor betere regeling van letselschade!

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

Nekletsel in of rond Amersfoort door aanrijding?

Hebt u nekletsel opgelopen in of rond Amersfoort door een aanrijding? Bel Ridder Letselschade voor hulp. Nekletsel komt vrij veel voor als gevolg van aanrijdingen. Veel kop/staart-aanrijdingen veroorzaken nekletsel bij de personen die worden aangereden. In geval van de verdenking van nekletsel, adviseren bij de mensen altijd zo snel mogelijk naar de dokter te gaan om het nekletsel goed te laten vastleggen.

Hebt u nekletsel opgelopen in of rond Amersfoort?

In en rond Amersfoort is Ridder letselschade werkzaam. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van letselschade door nekletsel. Of u nou in Amersfoort of daarbij in de buurt woont en letselschade hebt opgelopen als gevolg van nekletsel, wij komen naar u toe. Dat kost u niets.

Bel bij nekletsel Ridder Letselschade

Bel ons voor gratis hulp indien u te maken hebt met nekletsel. Dat kost u niets, de veroorzaker moet onze kosten en uw letselschade betalen. Doe de letselschadetest op onze site www.ridder-letselschade.nl of bel op werkdagen tot 22.00 uur: 036-522 03 42.

Terug