Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl
Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

  • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

Schadevergoeding letselschade

Onder schadevergoeding letselschade vallen diverse schadeposten, zoals smartengeld (immateriele schade), maar ook schadeposten als verlies van arbeidsvermogen (gederfd loon), kosten van rechtshulp, kosten van medische behandeling, kosten van in te schakelen huishoudelijke hulp, kosten van het niet meer kunnen verrichten van diverse werkzaamheden in en rond de woning (verlies van zelfwerkzaamheid),  reiskosten, eigen bijdragen, etc.

Soorten schadevergoeding

Schadevergoeding letselschade betekent voor ieder slachtoffer iets anders. Voor een student betekent schadevergoeding letselschade bijvoorbeeld ook, dat er studievertraging kan worden gevorderd. Voor een klein kind betekent het dat bij schadevergoeding letselschade ook de kosten horen die de ouders maken voor vervoer en verblijf in een ziekenhuis, oppas, medische verzorging etc. Dat noemt men de verplaatste schade.

Voor een zelfstandig ondernemer betekent schadevergoeding letselschade, naast de hierboven genoemde posten, de niet gerealiseerde winst, maar ook de kosten van vervanging in de onderneming.

Keurmerk Letselschade

Schadevergoeding letselschade is tegenwoordig onderwerp van gesprek. Er zijn veel advocaten en bureaus die zich met schadevergoeding letselschade bezighouden. Let goed op: zoekt u iemand om voor u een schadevergoeding letselschade te claimen, kijk dan of die persoon of bureau het Keurmerk Letselschade heeft. Wij zijn in het bezit van dat keurmerk, waarmee uw schadevergoeding letselschade bij ons in goede handen is.

Vragen over schadevergoeding letselschade?

Hebt u vragen over schadevergoeding letselschade, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons op werkdagen tot 22.00 uur bereiken via 036-522 03 42, of vul het contactformulier in.

Terug