Klantbeoordeling 9.0/10 Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

 • Verzekeraars hebben de sleutel in handen voor betere regeling van letselschade!

 • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

 • Leeftijdswelvaart resulteert in hogere schadepost

Schadevergoeding bij bekkenletsel

Wanneer u door een ongeval (verkeersongeval, bedrijfsongeval, uitglijden over een gladde bodem of soortgelijke gebeurtenis) bekkenletsel oploopt, zult u de schade willen claimen van de partij die het bekkenletsel heeft veroorzaakt. Immers, bij bekkenletsel hebt u heel veel last van pijnklachten die u belemmeren in uw dagelijkse leven. Soms is een operatie mogelijk, vaak ook niet. Hoe dan ook, Ridder Letselschade helpt u dan kosteloos bij het verhalen van de letselschade die is veroorzaakt door het bekkenletsel.

036 522 0342

 • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
 • Tot 22.00 uur bereikbaar: telefonisch & online chat
 • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
 • Klantbeoordeling van 9/10
 • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander bekkenletsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

Tjip Ridder – directeur Ridder Letselschade


036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

 

Op welke schadevergoeding hebt u recht bij bekkenletsel?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat er een aansprakelijke partij is die de schade wil en kan betalen. Pas dan hebt u recht op schadevergoeding die ook daadwerkelijk aan u wordt uitgekeerd. Er zijn verschillende schadeposten, waarvan wij hieronder enkele noemen. Mocht u een uitgebreide voorlichting willen, neem dan telefonisch contact met ons op.

Smartengeld

Uiteraard speelt smartengeld een belangrijke rol, dat is een schadepost u waarschijnlijk wel bekend voorkomt.  Smartengeld wordt ook wel immateriële schadevergoeding genoemd. Het is de vergoeding waarop u recht hebt omdat u pijn en verdriet hebt en wellicht doordat er sprake is van functieverlies aan uw lichaam door het bekkenletsel. Als het letsel volledig hersteld is en er geen sprake meer is van enige beperkingen, hebt u natuurlijk recht op minder smartengeld dan wanneer er wel beperkingen overblijven. Daarnaast is het belangrijk dat wordt gekeken of u uw leven van voor het ongeval kunt voortzetten wat betreft werk, hobby en gezin. Al die aspecten bepalen de omvang van uw immateriële schade.

Medische kosten

U hebt recht op vergoeding van medische kosten voor zover die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Het is dus belangrijk dat u kijkt naar uw zorgverzekering en eventueel aanvullende verzekering. Mochten er schadeposten zijn die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed, dan kan Ridder Letselschade die voor u claimen bij de aansprakelijke partij of de verzekeraar daarvan.

Andere schade door uitval

Vaak is er sprake van tijdelijke uitval bij bekkenletsel. Dan is het handig dat wij voor u de schade claimen voor extra huishoudelijke hulp, kinderopvang, vervoerskosten, of voor een tuinman die uw tuin het benodigde onderhoud geeft. Als er sprake is van werkzaamheden die u zou uitvoeren maar die u niet meer kunt uitvoeren door het bekkenletsel, kan het zijn dat daarvoor tijdelijke arbeidskracht moet worden ingehuurd, bijvoorbeeld een schilder die uw huis schildert. Ridder Letselschade kan daarvoor de specialisten laten inschakelen die nodig zijn om die werkzaamheden uit te voeren.

Bekkenletsel, wanneer komt dat voor?

Wij zien dat bekkenletsel vaker voorkomt bij:

 • vallen van de fiets of bromfiets afvallen bij een aanrijding;
 • vallen over losliggende of scheefliggende stoeptegels;
 • vallen na een hondenbeet
 • uitglijden over een gladde bodem (natte vloer in een supermarkt);
 • valpartijen bij oudere mensen die zich minder goed kunnen opvangen.

Schadevergoeding claimen via een ervaren letselschade jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak van A tot Z uit handen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op uw herstel. Claim uw letselschade bij bekkenletsel dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036 522 0342, via info@ridder-letselschade.nl of via het contactformulier.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
U kunt hieronder een datum en tijdstip aangeven waarop wij u terug kunnen bellen
Datum
Tijdstip*
Terug