Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

  • Verzekeraars hebben de sleutel in handen voor betere regeling van letselschade!

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

Crush schade

Vooral bij bedrijfsongevallen zien wij in de praktijk veel voorbeelden van crushletsel. Bijna altijd zijn het gecrushte (oftewel geplette) handen, vingers en armen. Dan is er letsel ontstaan doordat de handen of vingers tussen bewegende machineonderdelen zijn terechtgekomen. Ridder Letselschade heeft veel ervaring op het gebied van letselschade claimen door crushletsel.

036 522 0342

  • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 uur bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10
  • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander crushletsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

Tjip Ridder – directeur Ridder Letselschade


036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

 

Welke schade treedt op bij crushletsel?

Het ligt er natuurlijk aan hoe ernstig het crushletsel is voordat de vraag kan worden beantwoord welke schadeposten er optreden. Er zal in elk geval sprake zijn van immateriële schade en van medische kosten, soms ook van verlies van arbeidsvermogen en het niet meer kunnen uitvoeren van werkzaamheden in en rond de woning, in het gezin en in de huishouding. Dan moeten daarvoor kosten worden gemaakt om vervanging te kunnen regelen.

Smartengeld

Bij letsel aan handen wordt doorgaans een hoge smartengeldvergoeding toegekend. Dat komt vanwege het feit dat verlies van functies van handen en vingers in het algemeen dagelijks leven een grote impact heeft. Veel grotere impact dan bijvoorbeeld letsel aan benen en voeten. Onlangs hebben wij een smartengeldvergoeding weten te realiseren voor iemand met één geplette wijsvinger ter grootte van € 17.500,00, om u een indruk te geven van wat er soms mogelijk is.

Medische kosten

Veel medische kosten moeten worden gemaakt wanneer diverse hersteloperaties nodig zijn. Voor zover dit gaat om het herstellen van functies, zullen de kosten van de operaties worden gedekt onder de zorgverzekering. Indien sprake is van louter cosmetische operaties, zal de zorgverzekeraar de kosten daarvan niet dekken. Ridder Letselschade brengt die kosten dan in rekening bij de aansprakelijke partij en doorgaans worden die ook vergoed.

Verlies van arbeidsvermogen

Indien iemand niet of tijdelijk niet kan werken, kan er verlies van arbeidsvermogen optreden. Soms bestaat dat gemiste ploegentoeslag, niet kunnen maken van overuren etc. Deze schadeposten claimen wij ook bij de aansprakelijke partij.

Wanneer treedt crushletsel op?

Crushletsel komt het meeste voor bij:

Schadevergoeding claimen via een ervaren letselschade jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak van A tot Z uit handen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op uw herstel. Claim uw letselschade bij crushletsel dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036 522 0342, via info@ridder-letselschade.nl of via het onderstaande contactformulier.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
U kunt hieronder een datum en tijdstip aangeven waarop wij u terug kunnen bellen
Datum
Tijdstip*
Terug