Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl
Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Wet vergoeding affectieschade aangenomen

  • Vertraging bij letselschade afhandeling loopt spuigaten uit

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

Wat is een bedrijfsongeval?

Men spreekt van een bedrijfsongeval wanneer het ongeval plaatsvindt onder werktijd. Dit kan op de werkvloer zijn, maar ook op zakenreis of tijdens een congres.

Wanneer u slachtoffer wordt van een bedrijfsongeval, dan moet de aansprakelijke partij de schade vergoeden. In de meeste gevallen is dit uw werkgever. Stel uw werkgever na een bedrijfsongeval dus zo snel mogelijk aansprakelijk om het letselschadeproces op te starten.

Zorgplicht: werkgever aansprakelijk

Een werkgever heeft een zorgplicht naar zijn werknemers. Dit houdt in dat een werkgever moet zorgen voor een veilige werkplek. Als er een ongeval gebeurt, dan heeft hij blijkbaar niet voldaan aan deze verplichting. Dit maakt de werkgever aansprakelijk voor de geleden schade. Eventuele letselschade kan dus ook op hem verhaald worden.

Een uitzondering op deze regel is wanneer een van de medewerkers roekeloos gedrag heeft vertoond. De werkgever moet dit dan wel aantonen. Deze bewijslast kan dus nooit bij het slachtoffer liggen.

Hulp bij een bedrijfsongeval

Wanneer u het slachtoffer bent van een bedrijfsongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding. U moet hiervoor alleen wel uw werkgever aansprakelijk stellen. Dit kan spanning op de werkvloer opleveren. Met een ervaren letselschade jurist aan uw zijde staat u sterker.

Neem contact op met Ridder Letselschade om uw zaak op te starten. Wij stellen de werkgever aansprakelijk, berekenen het schadebedrag en dienen de schadeclaim in. Ons werk houdt pas op wanneer het volledige geldbedrag op uw rekening staat.

U kunt ons bereiken via 036 522 0342 of info@ridder-letselschade.nl. Wij zijn tot 22.00 uur bereikbaar.

Wilt u eerst weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Vul dan de online letselschadetest in. Binnen enkele minuten weet u of u uw werkgever aansprakelijk kunt stellen.

Doe de test

Terug