Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

  • Verzekeraars hebben de sleutel in handen voor betere regeling van letselschade!

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

Bij whiplash in Lelystad: bel Ridder Letselschade.

Ridder Letselschade is gespecialiseerd in het behandelen van letselschade bij whiplash. Zeker als u in Lelystad bent en een whiplash hebt door welke oorzaak ook, doet u er goed aan Ridder Letselschade in te schakelen. Wij hebben samen meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van letselschade door whiplash. Wij werken ook en met name in de regio Lelystad, dus schroom niet als u daar woont en whiplash hebt opgelopen.

Test uw letselschade claim bij whiplash

U kunt uw letselschade gemakkelijk testen met onze vernieuwde letselschadetest. Zie in enkele ogenblikken of u een claim hebt door whiplash. Is de andere partij aansprakelijk voor het veroorzaken van uw whiplash? Dan kunnen wij uw schade gratis voor u verhalen. Uw whiplash is bij ons in goede handen. Woont u in Lelystad, dan zijn wij zo bij u om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw whiplash claim.

Bekijk ook onze pagina over letselschade in Lelystad.

Bellen kan ook bij whiplash

Hebt u een whiplash en wilt u liever eerst bellen met Ridder Letselschade? Dat kan natuurlijk ook en kost u ook niets. Wij zijn zelfs op werkdagen tot 22.00 uur voor al uw vragen over whiplash via 036-522 03. Laat u liever uw gegevens achter? Klik hier voor het contactformulier.

Terug