Mieke van den Assem

Mijn naam is Mieke van den Assem. Geboren en getogen in Biddinghuizen maar alweer heel wat jaren woon ik met mijn gezin in Hilversum.

Ruim 30 jaar heb ik in de advocatuur gewerkt als Juridisch secretaresse. Per 1 februari 2024 werk ik bij Ridder Letselschade. Door het werken bij Ridder Letselschade weet ik dat de impact van letsel na een verkeers- of arbeidsongeval enorm kan zijn in iemands leven. Hoe fijn is het dan dat er een kantoor als het onze is die je deze zorgen uit handen neemt en er al het mogelijke aan doet om te zorgen dat je leven (in financiële zin) weer op de rit kan komen. Jij moet je kunnen focussen op het fysieke en geestelijke herstel, dat staat hier voorop. Ik vind het fijn hier onderdeel van te kunnen zijn.

Ervaring met letselschade

In een ver verleden heb ik wel eens een verkeersongeval meegemaakt waarbij ik letsel had opgelopen en met de ambulance mee moest. Ik had gewoon pech en de ziektekosten werden vergoed. Van het verhalen van letselschade was toen volgens mij nog geen sprake. Goed dat mensen nu hulp kunnen krijgen bij het verhalen van hun (letsel-)schade.

Ik werk nu voor Tjip Ridder, hij werkt mij in in de letselschadebranche. Ik heb al wel gemerkt dat er veel wordt gecorrespondeerd, maar gelukkig gaat alles digitaal. Ook het dicteren van teksten gaat digitaal, er komt hier geen papier meer aan te pas in ons kantoor.

Neem contact met mij op

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks