Eindafwikkeling letselschade

We zien vaak dat cliënten hun eigen belangen behartigen in een letselschadezaak, maar uiteindelijk toch hulp nodig hebben bij de eindafwikkeling van de letselschade. De specialisten van Ridder Letselschade staan u graag bij als belangenbehartiger en helpen u met de vaststellingsovereenkomst voor de schadevergoeding. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe u krijgt waar u recht op heeft. Schakel de expertise van Ridder Letselschade in en profiteer van de volgende voordelen:

  • Ervaren specialisten helpen u bij uw schadeclaim
  • Volledig gratis juridische hulp bij de afwikkeling van letselschade
  • Ontvang een hogere schadevergoeding door eindafwikkeling met een belangenbehartiger

Bent u op zoek naar een belangenbehartiger voor slechts de eindafwikkeling van uw zaak of juist voor de gehele letselschadezaak van begin tot eind? De letselschadespecialisten van Ridder Letselschade staan u graag bij. Neem contact met ons op voor meer informatie of doe de test via de button hieronder.

Doe de letselschadetest

Ridder Letselschade: specialisten in de eindafwikkeling van letselschade

Ridder Letselschade is dé gespecialiseerde partner voor het afronden van uw letselschadezaak. Onze gediplomeerde letselschadespecialisten hebben jarenlange ervaring en helpen onze cliënten met het succesvol claimen van een schadevergoeding. Met een belangenbehartiger aan uw zijde staat u sterk in de onderhandeling en blijft u niet achter met het gevoel dat u bent afgekocht. We zijn pas tevreden als u dat ook bent en daarom strijden we in elke zaak voor de hoogst mogelijke schikking.

Soms schakelt een aansprakelijkheidsverzekeraar een schade-expert in, die de belangen van de verzekeraar behartigt bij de vaststelling van de schade. Mensen zijn zich daarvan niet altijd bewust en denken dat deze expert hun belangenbehartiger is. Dat komt ook omdat zo’n expert vaak aangeeft als onafhankelijke expert op te treden. Ons advies: als de verzekeraar een schade-expert inschakelt, schakel dan zelf ook een belangenbehartiger in.

Hoe verloopt de eindafwikkeling van letselschade?

Voorafgaand aan de eindafwikkeling van letselschade zijn alle details over de geleden en eventueel nog te lijden schade bekend. Tijdens de eindafwikkeling onderhandelen we met de aansprakelijke partij over de definitieve schadevergoeding en stellen we een vaststellingsovereenkomst op. Worden beide partijen het niet met elkaar eens? Dan volgt er mogelijk een gerechtelijke procedure en leggen we de zaak voor aan een rechter na overleg met onze huisadvocaat.

Wat staat er in de vaststellingsovereenkomst van de schadevergoeding?

In een vaststellingsovereenkomst staan alle afspraken tussen u en de aansprakelijkheidsverzekeraar. Hierin beschrijven we onder andere de betrokken partijen, schadepostenletselschade bedragen, afspraken over de wijze en datum van de uitbetaling en eventueel een belastinggarantie.

Zorg ervoor dat u de overeenkomst goed controleert voordat u hem ondertekent. Nadat alle betrokken partijen de overeenkomst hebben getekend, ontvangt u de uitbetaling van de schadevergoeding volgens de afgesproken voorwaarden.

De voordelen van het laten afwikkelen van uw letselschadezaak

Of u nu op zoek bent naar een specialist die u tijdens de gehele letselschadezaak helpt of alleen bij de afwikkeling ervan, de ervaren specialisten van Ridder Letselschade staan u graag bij. Schakel een belangenbehartiger in voor de eindafwikkeling van uw zaak en profiteer van vele voordelen, zoals:

  • Een ervaren letselschadespecialist heeft veel kennis van diverse letselschadezaken en weet daardoor precies hoe u het meeste uit uw schadeclaim haalt.
  • Een expert helpt u om de juiste vergoeding te bepalen voor de geleden schade, zowel op korte als op lange termijn. Zo ontvangt u in de meeste gevallen een hoger bedrag dan wanneer u de zaak zelf afhandelt.
  • Een belangenbehartiger begeleidt u door het soms ingewikkelde proces van het indienen van een letselschadeclaim, waardoor u minder tijd en moeite kwijt bent aan de afhandeling van de zaak.
  • In veel gevallen boekt u sneller resultaat dan wanneer u de zaak zelf afhandelt, omdat een specialist over de nodige kennis en ervaring beschikt om obstakels te overwinnen en een schikking te bewerkstelligen.

Wilt u snel weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding of heeft u al een lopende letselschadezaak en bent u op zoek naar een deskundige specialist voor de eindafwikkeling? Neem dan contact met ons op via info@ridder-letselschade.nl of 036 522 0342.

Waarom moet ik een belangenbehartiger inschakelen voor de afwikkeling van letselschade?

De afwikkeling van een letselschadezaak kan erg complex zijn. Wat veel cliënten niet weten, is dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij altijd de vaststellingsovereenkomst opstelt. Dit betekent echter niet dat zij uw belangen behartigen in uw zaak. Schakel daarom altijd een specialist als Ridder Letselschade in, zodat u zeker weet dat u het maximale uit de afwikkeling van uw letselschade zaak haalt.

Wat als ik geen akkoord bereik met de aansprakelijke partij?

In sommige gevallen worden de betrokken partijen het helaas niet met elkaar eens. U ontvangt een schriftelijke verklaring van de verzekeraar, waarin staat waarom de aansprakelijke partij niet akkoord gaat. Vervolgens beslist u of u zich bij de zaak neerlegt of de zaak aan een rechter voorlegt. Als u met de zaak naar de rechter stapt, is het extra belangrijk om een belangenbehartiger in te schakelen. Als u de zaak verliest, draait u namelijk zelf op voor de gemaakte kosten.

Schakel de professional van Ridder Letselschade in

Wilt u meer informatie over Ridder Letselschade als belangenbehartiger in de eindafwikkeling van uw zaak? Neem dan contact met ons op via 036 522 0342info@ridder-letselschade.nl of vul onderstaand contactformulier in. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks