Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Belangenbehartiger letselschade

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander, is het verstandig om een belangenbehartiger letselschade in de hand te nemen. Het schaderegelingsproces na bijvoorbeeld een ongeval is een ingewikkeld traject. Bovendien is het goed mogelijk dat u nog steeds te kampen heeft met letsel en u niet in staat bent om alles te regelen. Ridder Letselschade is uw betrouwbare belangenbehartiger. We kennen het letselschadetraject als geen ander en staan u bij in het gehele proces.

036 522 0342036 522 0342 Stel een vraag

Wat is een belangenbehartiger letselschade?

Een belangenbehartiger van Ridder Letselschade vertegenwoordigt u en behartigt uw belangen tijdens de behandeling van uw letsel. Onze belangenbehartiger letselschade ontfermt zich onder andere over de onderstaande zaken:

  • Het inventariseren van uw letsel en verzamelen van bewijsmateriaal
  • Het bekijken van de aansprakelijkstelling
  • Het opstellen van een letselschadeclaim
  • U volledig ontzorgen gedurende de afwikkeling van het proces

Wanneer schakelt u een belangenbehartiger in?

Een letselschade belangenbehartiger wordt ook wel eens letselschadespecialist of letselschade expert genoemd. U schakelt Ridder Letselschade als belangenbehartiger in wanneer:

Wacht nooit te lang met het inschakelen van een belangenbehartiger letselschade. De (aansprakelijke) tegenpartij wordt vaak vertegenwoordigd door de verzekeraar en zal proberen om u in een zwakkere positie te plaatsen. Onze ervaren letselschadespecialisten komen op voor uw belangen, geven u volledige duidelijkheid en nemen u veel zorgen uit handen.

Werkwijze belangenbehartiger letselschade

Wanneer u Ridder Letselschade als belangenbehartiger inschakelt, zullen we allereerst uw recht op een schadevergoeding onderzoeken. We wegen de kansen om uw schadeposten op de tegenpartij te verhalen grondig af. Als onze specialist voldoende mogelijkheden ziet om een schadevergoeding te claimen, dan nemen we de zaak in behandeling. We gaan dan over tot het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het indienen van de schadeclaim.

Test uw schadeclaim

Wilt u er binnen vijf minuten achter komen of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe dan onze online letselschadetest.

Doe de test

Nationaal Keurmerk Letselschade

Register Letselschade

Letselschadebureau Ridder Letselschade is gecertificeerd volgens het Nationaal Keurmerk Letselschade: het kwaliteitskeurmerk voor de letselschadebranche. Het Nationaal Keurmerk Letselschade zorgt er met gedragscodes en strenge controles voor dat alle aangesloten kantoren hoge kwaliteit leveren. U bent bij Ridder Letselschade dus verzekerd van een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening.

Contact

Uw belangen laten behartigen bij Ridder Letselschade? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. We zijn telefonisch bereikbaar via 036 522 0342 of per e-mail: info@ridder-letselschade.nl.

Terug
Test: recht op letselschade?