Anne-Marie van Stein-Pijpers

Mijn naam is Anne-Marie van Stein en ik werk sinds juni 2022 bij Ridder Letselschade als secretaresse. Hiervoor heb ik jaren gewerkt bij een ander letselschadebureau. Ik heb dus aardig wat ervaring in de ‘letselschadebranche’. Bij Ridder Letselschade werk ik in een heel prettig team. We staan niet alleen klaar voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. Dat maakt het werk extra fijn.

Eerste aanspreekpunt bij letselschade

Vaak zijn mijn collega’s van het secretariaat en ik het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) cliënten en dan is het fijn als mensen bij je terecht kunnen en ze het gevoel hebben dat ze gehoord worden. Ik hoop dat cliënten zich altijd vrij voelen om te bellen wanneer ze met vragen zitten. Ik vind het erg bevredigend dat ik kan bijdragen aan het welzijn van mensen die net een ongeval hebben gehad. Vaak weten ze niet waar ze goed terecht kunnen en dan is het fijn dat wij ze verder kunnen helpen.

Geen ervaring met letselschade

Zelf heb ik gelukkig geen ervaring met letselschade. Ik weet wel dat dat zo kan veranderen. Op onze website staat dat een ongeluk in een klein hoekje zit en zo ervaren mensen dat ook. Het ene moment deden ze hun ding, het volgende moment lagen ze in de ambulance. Ons team is er dan om ze weer verder te helpen in het leven.

Neem contact met mij op

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks