Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl
Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Wet vergoeding affectieschade aangenomen

  • Vertraging bij letselschade afhandeling loopt spuigaten uit

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

Letselschade bedrijfsongeval

Letselschade na een bedrijfsongeval komt vaker voor dan u denkt. Denkt u hierbij aan een te gladde vloer of ondeugdelijk materiaal waarmee u moet werken. Het is mogelijk dat u blijvende letselschade overhoudt aan een onfortuinlijk bedrijfsongeval. Ons letselschade kantoor zorgt ervoor in dat geval voor dat u belangen goed verdedigd worden. U heeft namelijk recht op uitkering bij letselschade als uw werkgever aansprakelijk is.

Berekenen letselschade

Met het oog op uw toekomst is het aan te raden een specialist in de arm te nemen voor het berekenen van uw letselschade. Bij eenbedrijfsongeval denken wij met u mee. Wij schakelen voor u, als dat nodig is, de Arbeidsinspectie in na een bedrijfsongeval waarbij letselschade is ontstaan. Dat zou uw werkgever ook moeten doen, als er bijvoorbeeld na een bedrijfsongeval, opname in het ziekenhuis noodzakelijk is. Vaak gebeurt dat echter niet.

Contact opnemen met uw letselschade specialist

Voor vragen of meer informatie over uw bedrijfsongeval en de daardoor veroorzaakte letselschade, kunt u gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons ook op werkdagen tot 22.00 uur telefonisch bereiken via 036 - 522 03 42.

Terug