Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

Letselschade specialist in Amsterdam: Ridder Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen in Amsterdam e.o. door een verkeersongeval of arbeidsongeval? De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Om er zeker van te zijn dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft, kunt u zich het beste bij laten staan door een gespecialiseerd letselschadebureau. Ridder Letselschade beschikt over een team van betrokken en ervaren letselschadespecialisten en biedt u gratis rechtshulp.

Wilt u direct weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 036 522 0342. Voor vragen kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen.

036 522 0342036 522 0342 Stel een vraag

Ons team

Letselschadebureau Ridder Letselschade is in 2006 opgericht en is uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van letselschade. Voor elke vorm van letselschade hebben wij een specialist in huis. Maak kennis met ons team van letselschadespecialisten:

 • Tjip Ridder
  Lees meer over:
  Tjip Ridder

  Tjip Ridder

 • Joanneke Vastenhouw Bavelaar
  Lees meer over:
  Joanneke Vastenhouw Bavelaar

  Joanneke Vastenhouw Bavelaar

 • Michiel Huigen
  Lees meer over:
  Michiel Huigen

  Michiel Huigen

 • Eveline Ronkes
  Lees meer over:
  Eveline Ronkes

  Eveline Ronkes

Bekijk hier het gehele team van Ridder Letselschade.

Soorten letselschade waarvoor u bij ons terecht kunt

Ridder Letselschade behandelt jaarlijks verschillende soorten letselschade. Dit verschilt van verkeersongevallen en arbeidsongevallen, tot een trap van een paard en schade door sport en spel.

Hieronder vindt u een overzicht van soorten letselschade die wij behandelen:

 • Verkeersongevallen
 • Arbeidsongevallen
 • Schade door gebrekkige opstallen
 • Letselschade door dieren
 • Letselschade door gebrekkige producten
 • Letselschade bij sport en spel

Onze letselschade specialisten kosten u niets

Wij bieden u gratis rechtshulp. Want wanneer u schade berokkend is in Amsterdam, dan moet die partij ook de kosten dragen; meestal is dat een verzekeraar. Daarnaast werken we landelijk waardoor we u in welke regio dan ook kunnen helpen, dus ook als u buiten Amsterdam woont. Bovendien maken wij geen gebruik van ‘no cure no pay’. Op die manier is de hele schadevergoeding voor u zonder dat u onze letselschadespecialisten een percentage hoeft te geven.

Letselschadetest

Indien u snel online wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding dan kunt u de letselschadetest doen op onze website. De test bestaat uit maximaal 14 meerkeuzenvragen en aan het einde van de test weet u of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. De test kost u ongeveer 3 tot 5 minuten.

Doe de letselschadetest

Voorbeeldbedragen

Schadevergoeding na whiplash € 4.500,-

Een vrouw van 44 jaar heeft na een aanrijding een whiplash opgelopen. Na 2 jaar ervaart zij nog steeds klachten in haar werkzaamheden, tijdens dagelijkse bezigheden zoals het huishouden en tijdens het zeilen. Ook heeft zij last van lichte geheugenstoornissen en moeite met het lezen van teksten op beeldschermen.

De rechter oordeelt uiteindelijk dat de vrouw recht heeft op een schadevergoeding van € 4.500,-.

Schadevergoeding na rugletsel € 4.000,-

Een man wordt aangevaren in zijn eenpersoonsroeiboot door een achtpersoonsroeiboot en wordt hierbij geraakt in zijn onderrug. Hij houdt hier letsel aan zijn rug en flinke kneuzingen aan over die hem beperken in het dagelijkse leven. De man had net zijn arbeidsovereenkomst opgezegd omdat hij zijn eigen bedrijf wilde starten. Door het opgelopen letsel moest hij de start van zijn eigen bedrijf met 5 maanden uitstellen.

De rechter kent de man uiteindelijk een schadevergoeding van € 4.000,- toe.

Klanten over Ridder Letselschade

“Vanaf de start van het dossier een zeer prettige samenwerking met mevrouw E. Ronkes en mw. P. de Boer. Vragen werden snel en adequaat beantwoord.”

“Door een ongeluk heb ik letselschade opgenomen en contact opgenomen met mevrouw Kalmeijer van Ridder Letselschade. Ik ben erg goed en persoonlijk geholpen. De communicatie was prettig en vlot. In de onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij zijn de juiste keuzes gemaakt.”

Lees hier al klantervaringen.

Contact met een letselschadespecialist in de omgeving van Amsterdam

Wilt u meer informatie over letselschade of wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding? Bel dan naar 036 522 0342. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
Terug