Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test
  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Afgeronde zaken van Ridder Letselschade

Ernstig gewond na zware aanrijding, letselschade dossier goed afgerond!

Ernstig gewond na zware aanrijding, letselschade dossier goed afgerond!
Het was april 2011 toen de bestuurder van een vrachtauto een noodstop moest maken voor een andere, voor hem remmende vrachtauto. Dat gebeurde op de snelweg in Duitsland. De man kon een stevige aanrijding niet meer voorkomen en de cabine werd helemaal in elkaar gedrukt.
Lees meer

Letselschade na hondenbeet

Letselschade na hondenbeet
In 2009 wordt een vrouw gebeten door een hond.
Lees meer

Ook letselschade in het buitenland kan soms door Ridder Letselschade worden afgehandeld!

Ook letselschade in het buitenland kan soms door Ridder Letselschade worden afgehandeld!
In deze zaak meldde zich enkele jaren geleden een jonge vrouw, die in Oostenrijk betrokken was geraakt bij een verkeersongeval. Het was een zogenaamd eenzijdig ongeval, waarbij de bestuurder van de auto waarin zij zat, haar man, achter het stuur in slaap was gevallen. Letsel De vrouw werd uit de auto geslingerd, nadat die op de snelweg in Oostenrijk hard tegen de vangrail was gebotst.
Lees meer

Letselschade goed afgerond: taart met slagroom!

Letselschade goed afgerond: taart met slagroom!
In december 2011 verloor een jonge vrouw de macht over het stuur van haar auto. De auto raakte in een slip en botste met een tegenligger. De vrouw liep hierbij ernstig letsel op, met name aan de enkel.
Lees meer

Aangereden op zebrapad, letselschade goed geregeld

Een jonge vrouw werd in 2014 in Amsterdam aangereden terwijl zij op een zebrapad de weg overstak. Zij liep door het ongeval kneuzingen en een hoofdwond op. Ook ontstonden rugklachten en daardoor raakte zij arbeidsongeschikt.

Lees meer

Tevreden fietser na aanrijding door personenauto

In oktober 2013 wordt een zelfstandig ondernemer op zijn fiets aangereden door een motorvoertuig. Hij loopt daarbij letsel op (hersenschudding en diverse kneuzingen) waardoor zijn bedrijf komt stil te liggen.
Lees meer

Dienstongeval bij de politie: letselschade goed afgerond!

Na een dienstongeval werd een politieagente een schadevergoeding aangeboden.

Lees meer

Twee letselschade dossiers prima afgerond

Twee letselschade dossiers werden tot volle tevredenheid van het slachtoffer afgerond.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering bij letselschade niet zaligmakend!

Dat een rechtsbijstandverzekering bij letselschade niet zaligmakend is, blijkt wel uit de zaak van deze cliënt. Zijn personenauto werd in 2011 aan de achterzijde aangereden met als gevolg een whiplash. Vervelend voor hem was, dat hij naast zijn studie bouwkunde ook een baan had op een architectenbureau en erg veel last van zijn klachten had.
Lees meer

Knieletsel na aanrijding scooter

Vaak treft u hier artikelen aan over dossiers die onlangs werden afgerond. Nu echter een artikel over een zaak die al zeven jaar bij Ridder Letselschade in behandeling is. Toch is de cliënt in kwestie erg tevreden over hoe wij zijn dossier behandelen.
Lees meer

Bedrijfsongeval met letselschade na bijna twee jaar afgehandeld

In deze letselschade zaak ging het om een een bedrijfsongeval van een bijna 50-jarige man. Hij viel tijdens schilderswerkzaamheden van een verrijdbare steiger. Hij kwam daarbij zo ongelukkig terecht, dat hij een complete hoge dwarslaesie opliep.
Lees meer

Letselschade door medische fout

De cliënt, een man, werd op 22 juli 2010 aan zijn rechterhand geopereerd, waarbij de functie van zijn rechterpink ernstig en blijvend aangetast raakte. De man was voordien al bekend met 'hokkende' vingers, ook wel genaamd 'triggerfingers', waarvoor hij eerder met succes aan zijn linkerhand was geopereerd. Thans was de rechterhand aan de beurt.
Lees meer

Letselschade dossier goed afgerond!

Eigenlijk is dit geen nieuws, want dit doen wij dagelijks, dossiers afronden met een tevreden cliënt als resultaat. Soms maken wij hier toch een bericht over voor op onze website, bijvoorbeeld omdat het een heel lastige zaak betrof. Nou, dat was de onderstaande zaak beslist.
Lees meer

Een 10 voor Ridder Letselschade!

Ridder Letselschade scoorde een 10 na afronding van een letselschadedossier. Dit cijfer werd toegekend via het enqueteformulier dat Ridder Letselschade aan elke cliënt stuurt in het kader van het Keurmerk Letselschade. De begeleidende tekst bij  het onderwerp 'Positieve punten' luidde:"Dat je als mens word behandeld, en niet als nummer.
Lees meer

Letselschade na val over stoeptegel goed geregeld!

Een oudere dame komt op 1 april 2013 (geen grap!) ten val over een losliggende stoeptegel. Zij liet op dat moment haar honden uit en liep de route die zij normaliter ook loopt. Die route voert haar dagelijks over een trottoir.
Lees meer
Terug
Test: recht op letselschade?