Letselschade goed afgerond: taart met slagroom!

In december 2011 verloor een jonge vrouw de macht over het stuur van haar auto. De auto raakte in een slip en botste met een tegenligger. De vrouw liep hierbij ernstig letsel op, met name aan de enkel. Het verliezen van de macht over het stuur, was haarzelf toe te rekenen. Gelukkig had de vrouw een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) afgesloten. Zij kreeg daardoor toch een schadevergoeding. Nogmaals dus een pleidooi om een SVI af te sluiten. Het is de enige mogelijkheid voor een bestuurder om de daadwerkelijke letselschade vergoed te krijgen bij een eigen fout. Een POI (Persoonlijke Ongevallen Inzittenden verzekering) dekt nooit de feitelijke schade.

Ridder Letselschade: letselschadespecialist!

De vrouw heeft eerst zelf enkele jaren geprobeerd om haar eigen letselschade met de verzekeraar te regelen. Toen het haar te ingewikkeld werd, heeft zij de hulp ingeroepen van Ridder Letselschade. Letselschadespecialist Erry Grootenboer heeft haar dossier onlangs afgerond, tot volle tevredenheid van haar. Zij stuurde ons een heerlijke slagroomtaart met een leuk bedankbriefje erbij. Hulde voor de professionele afronding van haar dossier en dank voor de mooie schadevergoeding die is gerealiseerd. Zij schreef erbij dat zij dit als leek nooit voor elkaar had kunnen krijgen.

Keurmerk Letselschade

Ridder Letselschade beschikt al sinds 2008 over het Keurmerk Letselschade. Bij dat keurmerk hoort een verplichte registratie van klantervaringen. Deze cliënte gaf ons het eindcijfer 10, maar dat zal u niet verbazen.

Vragen over uw letselschadedossier?

Wacht nooit te lang met het zelf proberen te regelen van uw letselschade. Wij hebben voorbeelden genoeg waarin dat gelukkig net op tijd door ons werd overgenomen. Wij zijn specialisten op het gebied van de letselschade en werken gratis voor het slachtoffer. Bel of mail ons gerust, klik hier voor onze contactgegevens of bel direct 036-5220342. Het is geheel vrijblijvend en het kost u niets!

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks