Klantbeoordeling 9.0/10 Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

 • Leeftijdswelvaart resulteert in hogere schadepost

 • Whiplash: wat je niet ziet bestaat vaak wel

Letselschadebureau Ridder Letselschade

Na een vervelend ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen, staat uw hoofd voorlopig niet naar het regelen van de nasleep. Ridder Letselschade is een gespecialiseerd letselschadebureau dat deze last graag bij u uit handen neemt. Wij hebben een deskundig team medewerkers voor u klaar staan. Voor elk vorm van schade is er een specialist in huis. Door de ervaring en deskundigheid van een letselschadebureau wordt doorgaans een voor alle partijen bevredigende oplossing gevonden. Daar kunt u bij Ridder Letselschade dan ook op rekenen.

Kort samengevat kunt u bij Ridder Letselschade rekenen op:

 • Gratis rechtshulp;
 • Een gratis second opinion;
 • Een landelijk werkend letselschadeschadebureau;
 • Zorg en aandacht voor uw zaak.

036 522 0342036 522 0342 Stel een vraag

Bedrijfsfilm van letselschadebureau Ridder Letselschade

Deskundigheid gegarandeerd met een ervaren letselschade specialist

Onze letselschadespecialisten en juristen zijn zeer ervaren in het behandelen van allerhande letselschade zaken. Wij zijn jurist en/of registerexpert personenschade (NIVRE) of studerend daarvoor en zijn lid van vrijwel alle relevante brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE). Dit garandeert dat onze vakkennis altijd up-to-date is en dat wij meepraten en –denken over belangrijke ontwikkelingen. Ook onderschrijven wij de “Gedragscode Behandeling Letselschade”. Wij kunnen u voorzien van een ervaren letselschadespecialist die u bijstaat bij het claimen van een mogelijke schadevergoeding.

 • Tjip Ridder
  Lees meer over:
  Tjip Ridder

  Tjip Ridder

 • Erry Grootenboer
  Lees meer over:
  Erry Grootenboer

  Erry Grootenboer

 • Michiel Huigen
  Lees meer over:
  Michiel Huigen

  Michiel Huigen

 • Eveline Ronkes
  Lees meer over:
  Eveline Ronkes

  Eveline Ronkes

Bekijk ons volledige team

Letselschadebureau met Keurmerk Letselschade

Sinds 2008 beschikt onze organisatie over het Keurmerk Letselschade, dat is goedgekeurd door Bureau Slachtofferhulp Nederland. Het keurmerk stelt strenge eisen aan de organisatie, de deskundigheid en de opleiding van de medewerkers. Kortom, het keurmerk garandeert dat uw letselschadedossier op de juiste wijze wordt behandeld en afgewikkeld door een gedegen en ervaren In 2011 hebben wij als eerste bureau van Nederland de audit ondergaan voor het behoud van het keurmerk.

Op 13 november 2014 heeft de tweede audit plaatsgevonden, de auditor kreeg inzage in drie dossiers (uiteraard na toestemming van de cliënt). De uitkomst van het onderzoek was, dat wij aan alle eisen van het Keurmerk voldoen en dus weer een accreditatie krijgen voor de komende drie jaren. Een felicitatie voor alle medewerkers van Ridder Letselschade!

Lees meer

Letselschade raad

Ridder Letselschade is ingeschreven in het Register Gedragscode Behandeling Letselschade en onderschrijft dus de normen en waarden die daarin staan beschreven. Bij Ridder Letselschade vindt u dus een professionele letselschadespecialist die u op een passende manier kan bijstaan bij het claimen van uw schadevergoeding.

Team van letselschadedeskundigen staat klaar

Als u ons inschakelt, staat er direct een team van medisch, juridisch en financieel deskundigen voor u klaar. Onze medisch adviseurs zijn werkzaam bij Triage Consult, Westerweel Intermediair en VBW Medisch Adviseurs. Zij adviseren ons op medisch gebied en ‘vertalen’ de medische termen zodat die voor u en ons inzichtelijk en begrijpelijk worden. Wij schakelen indien nodig financieel deskundigen in en als er moet worden geprocedeerd, kunt u via ons gebruikmaken van de beste letselschadeadvocaten van Nederland.

Letselschade situaties

Letselschade kan op verschillende manieren ontstaan. Veel voorkomende situaties waaruit letselschade ontstaat, zijn:

Letselschadebureau Ridder Letselschade kan u in al deze situatie bijstaan met het claimen van uw letselschade.

Werkzaam door heel Nederland

Ridder Letselschade is werkzaam door heel Nederland. Zo kunt u o.a. bij ons terecht in de volgende regio’s:

Contact opnemen met ons letselschadebureau

Heeft u vragen of wilt u direct geholpen worden door één van onze letselschadedeskundigen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 036-5220342. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om ons te bereiken via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
U kunt hieronder een datum en tijdstip aangeven waarop wij u terug kunnen bellen
Datum
Tijdstip*
Terug