ridder-letselschade-zeewolde

Letselschadebureau Ridder Letselschade

Ridder Letselschade is een gespecialiseerd letselschadebureau dat u bijstaat wanneer u een ongeval heeft gehad waarbij u letsel heeft opgelopen en dus letselschade lijdt. Ridder Letselschade is opgericht in 2006 door Tjip en Jessica Ridder. Na al die jaren is Ridder Letselschade uitgegroeid tot een deskundig team medewerkers dat voor u klaarstaat.

We houden ons bezig met het regelen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Voor elke vorm van schade is er een specialist in huis. Door de ervaring en deskundigheid van een letselschadebureau wordt doorgaans een voor alle partijen bevredigende oplossing gevonden. Lukt dat toch niet, dan schakelen we voor u een letselschadeadvocaat in. Lees meer over ons team en het ontstaan van letselschadebureau Ridder Letselschade.

Bij letselschadebureau Ridder Letselschade kunt u rekenen op:

 • Gratis rechtshulp
 • Een ervaren team
 • Een gratis second opinion
 • Een landelijk werkend letselschadeschadebureau
 • Zorg en aandacht voor uw zaak

Wat doet letselschadebureau Ridder Letselschade precies?

Bekijk onze bedrijfsfilm

Ons team

Onze letselschadespecialisten en juristen zijn zeer ervaren in het behandelen van allerhande letselschade zaken. Ons team bestaat uit juristen en registerexperts personenschade (in opleiding) en we zijn lid van vrijwel alle relevante brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE). We garanderen dan ook dat onze vakkennis altijd up-to-date is en dat we meepraten en –denken over belangrijke ontwikkelingen. Ook onderschrijven we de ‘Gedragscode Behandeling Letselschade’. We kunnen u voorzien van een ervaren letselschadespecialist die u bijstaat bij het claimen van een schadevergoeding.

Van onze behandelaren tot aan onze administratieve krachten: iedereen zet zich 100% voor u in, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Het team van Ridder Letselschade

Tjip Ridder Lees meer
Jessica Ridder Jessica Ridder Lees meer
Carmela Matthijsen-Bignotti Lees meer
Eugenie Veder Eugenie Veder Lees meer
Priscilla Goosensen Priscilla Goosensen Lees meer
Charmaine Cerneus Charmaine Cerneus Lees meer
Ilana Malingré de Groot Ilana Malingré-de Groot Lees meer
Guus van der Steen Lees meer
Anne-Marie van Stein-Pijpers Lees meer
Jolanda Hogebrug Lees meer

Hoe is Ridder Letselschade ontstaan?

Tjip en Jessica Ridder werkten in 2005 beiden bij een groot letselschadeadvocatenkantoor, maar vonden dat er meer aandacht voor het slachtoffer moest komen. Om deze reden hebben zij op 1 januari 2006 Ridder Letselschade opgericht.

“We begonnen met één dossier in de kast en een lening bij de bank. We hadden geen netwerk en hadden dus onze hoop gevestigd op het dat moment opkomende internet als zoekmedium voor dingen die een mens nodig heeft, zoals een goede letselschadespecialist. Daar hebben we dus al vroeg op ingezet en dat heeft in de loop van de jaren vele cliënten opgeleverd, naar schatting zo’n 4000 in totaal.”

Waarin onderscheidt letselschadebureau Ridder Letselschade zich?

Ridder Letselschade gaat verder dan het standaard letselschadebureau. Waar andere kantoren afhaken wanneer de eigen verdiensten in het gedrang komen, gaan wij door. Het is voor het team belangrijk dat de belangen van een cliënt voor de belangen van het kantoor gaan.

“Wat wij belangrijk vinden? We vinden het belangrijk dat wij en onze collega’s altijd de mensen blijven zien achter de dossiernummers. Dat wil dus zeggen dat we ons heel goed moeten proberen in te leven in hun situatie. Daar zit wel gelijk onze kracht, want uit dossiers die ik van andere kantoren overneem, blijkt dat veel letselschadedeskundigen dat niet kunnen, of niet doen.”

icon Onze missie Onze missie
icon Financiering van gerechtelijke procedure Financiering van gerechtelijke procedure

“Onze missie is dat we op een eerlijke en transparante manier slachtoffers met letselschade helpen de schadevergoeding te realiseren die hun toekomt. Zij bepalen of zij een regeling willen aangaan, wij adviseren daarin zodat alle opties door hen kunnen worden afgewogen. Geen regeling zonder inzicht in en toestemming van de cliënt, dat is waar wij voor staan.”

We vinden het belangrijk dat de belangen van onze cliënten voorop staan. Daarom zijn we zelfs bereid om een gerechtelijke procedure te financieren via onze huisadvocaat. We sluiten dan een nieuw contract met onze cliënt op basis van het bekende ‘no cure no pay’ en betalen dan de advocaatkosten tegen een percentage van de eventueel toegekende schadevergoeding.

Schadevergoeding door een ervaren letselschadebureau

Een ongeval met letselschade kan een grote impact op uw leven hebben. Het is belangrijk dat iemand voor uw rechten opkomt en zorgt voor de maximale schadevergoeding. Letselschadebureau Ridder Letselschade helpt u geheel gratis. Onze juristen en adviseurs nemen uw zaak uit handen, zodat u zich kunt richten op herstel.

 • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
 • Tot 22.00 uur bereikbaar: telefonisch & online chat
 • Gratis rechtshulp: een schadevergoeding claimen kost u niets
 • Klantbeoordeling van 9/10 op basis van 87 reviews
 • Inloopspreekuur: ma 9:30 – 12:00 uur

036 522 0342

Wanneer schakelt u een letselschadebureau in?

Een letselschadebureau helpt u bij het claimen van een letselschadevergoeding. In tegenstelling tot een letselschadeadvocaat mag een letselschadebureau dit gratis aanbieden. Een letselschadebureau bestaat uit een team van ervaren juristen en specialisten die ervoor zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Veelvoorkomende situaties waarin letselschade ontstaat zijn:

Letselschadebureau Ridder Letselschade kan u in al deze situaties bijstaan met het claimen van uw letselschade.

Wat kost de rechtshulp van Ridder Letselschade?

Onze rechtshulp en advies zijn volledig gratis voor u als slachtoffer. In Nederland worden de schade en de bijbehorende juridische kosten verhaald op de aansprakelijke partij. Tijdens het intakegesprek beoordelen we of we u kunnen bijstaan en hoe groot de slagingskans is. Wanneer we beoordelen dat u kans maakt op een schadevergoeding, gaan we direct voor u aan de slag. Mochten we uw kansen verkeerd hebben beoordeeld en u krijgt toch geen schadevergoeding uitgekeerd, dan is onze rechtshulp alsnog gratis.

Letselschadebureau met Keurmerk Letselschade

Sinds 2008 beschikt onze organisatie over het Keurmerk Letselschade, dat is goedgekeurd door Bureau Slachtofferhulp Nederland. Het keurmerk stelt strenge eisen aan de organisatie, deskundigheid en de opleiding van de medewerkers. Kortom, het keurmerk garandeert dat uw letselschadedossier op de juiste wijze wordt behandeld en afgewikkeld door een gedegen en ervaren letselschadespecialist. In 2011 hebben we als eerste bureau van Nederland de audit ondergaan voor het behoud van het keurmerk.

Op 13 november 2014 heeft de tweede audit plaatsgevonden, de auditor kreeg inzage in drie dossiers (uiteraard na toestemming van de cliënt). De uitkomst van het onderzoek was dat we aan alle eisen van het Keurmerk voldoen en dus weer een accreditatie kregen voor drie jaar.

Register Letselschade

Inmiddels is de stichting gefuseerd met de Letselschade Raad. Hierdoor is het keurmerk komen te vervallen. In plaats daarvan is Register Letselschade gekomen. Ridder Letselschade is gecertificeerd volgens de richtingen van het Register Letselschade.

Register Letselschade en Nationaal Keurmerk Letselschade

Vervolgens is de stichting gefuseerd met de Letselschade Raad. Hierdoor is het keurmerk komen te vervallen. In plaats daarvan is Register Letselschade gekomen. Per 1 januari 2021 is dit ook vervallen en is Nationaal Keurmerk Letselschade in het leven geroepen. Ridder Letselschade is gecertificeerd volgens de richtingen van het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Werkzaam door heel Nederland

Ridder Letselschade is werkzaam door heel Nederland. Zo kunt u o.a. bij ons terecht in de volgende regio’s:

Contact opnemen met ons letselschadebureau

Heeft u vragen of wilt u direct geholpen worden door één van onze letselschadedeskundigen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 036 522 0342. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om ons te bereiken via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks