Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl
Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

  • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

Letselschade Harderwijk

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u hierbij letselschade opgelopen? Met behulp van Ridder Letselschade kunt u uw letselschade claimen en krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Ridder Letselschade is een bureau dat volledig gespecialiseerd is in letselschadezaken en is werkzaam in de regio Harderwijk. Waarom kiezen voor Ridder Letselschade?

  • Gratis rechtshulp bij het claimen van letselschade
  • Ervaren specialisten die zich om u bekommeren
  • Specialistische kennis bij het berekenen van smartengeld
  • Keurmerk Letselschade
  • Gratis second opinion van uw dossier

Gratis letselschade claimen

Gratis rechtshulp

Ridder Letselschade verleent gratis rechtshulp bij het claimen van uw schade. Niet iedereen doet dit, wij wel. Hoe dit kan? Als u schade lijdt door toedoen van een ander, dan moet die ander uw schade vergoeden. De kosten voor rechtshulp maken deel uit van deze schadevergoeding. De aansprakelijke partij betaalt dus deze kosten.

In de praktijk betekent dit dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij onze kosten betaalt. Omdat wij zo transparant mogelijk naar u willen zijn, laten wij u wel altijd zien welke kosten wij gemaakt hebben en hoeveel wij vergoed hebben gekregen van de verzekeraar. Als de zaak niet ‘rond’ komt, brengen wij u geen kosten in rekening. Dus, bij succes ontvangt u uw volledige schadevergoeding (u hoeft ons dus geen percentage te betalen) en als het niet lukt, hoeft u ons niets te betalen.

Welke soorten letselschade kunt u claimen?

Ridder Letselschade, uw letselschadespecialist in de regio Harderwijk, kan u helpen bij het claimen van de volgende soorten letselschade:

Welke schade kunt u claimen?

Er zijn 2 soorten letselschade die kunt claimen na een ongeval: materiële en immateriële schade. Materiële schade is de schade die meer ‘zichtbaar’ is, hierbij kunt u denken aan medische kosten, reiskosten, huishoudelijke hulp en verlies van verdienvermogen (niet meer kunnen werken).

Immateriële schade is de schade die wat ‘onzichtbaarder’ is, denkt u hierbij aan verdriet, pijn en (psychisch) letsel, maar ook het verder moeten leven met een lichamelijk litteken.

Klanten over Ridder Letselschade

“Geweldige ondersteuning vanuit jullie bedrijf, Ik hoop het nooit meer nodig te hebben maar ik zou jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen”

“N.a.v. een auto-ongeluk met letsel ben ik via een kennis bij Ridder Letselschade terecht gekomen. Zij hebben mij ondersteund in het traject ten opzichte van de tegenpartij en er mede voor gezorgd dat alles 2 jaar na dato netjes is afgehandeld en ik weer door kan met mijn leven. Zo goed als mogelijk heeft Ridder Letselschade de stress weggenomen die komt kijken bij de afhandeling van de schade/het letsel”

Letselschade claimen in de omgeving van Harderwijk

Bent u woonachtig in Harderwijk? Laat u dan bijstaan door een gespecialiseerd letselschadebureau bij u in de regio: Ridder Letselschade. Bel 036 522 0342 voor meer informatie of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Terug