Letselschade rechtsbijstand

Hebt u letselschade opgelopen door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of door een andere oorzaak? Schakel dan altijd rechtsbijstand in om u te helpen bij uw schadeclaim. De verzekeraars van de aansprakelijke partij doen er vaak alles aan om de schadeclaim zo laag mogelijk te houden. Met de juiste rechtsbijstand staat u sterker en krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Rechtsbijstand door een letselschade advocaat of jurist?

Veel mensen denken dat ze een letselschade advocaat nodig hebben bij een letselschadezaak. Dit is echter niet altijd het geval. U heeft alleen een advocaat nodig wanneer de zaak voor de rechter moet komen. Dit is in 95% van de gevallen niet nodig. Voor de diensten van een letselschade advocaat kan u een aanzienlijk bedrag moeten betalen.

Een letselschadezaak wordt vaak opgelost tussen de benadeelde partij en de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Het is echter wel belangrijk om te kiezen voor rechtsbijstand. Een letselschade jurist of letselschadespecialist biedt dan uitkomst. Let hierbij wel op dat u een erkend letselschadebureau inschakelt. Zij mogen gratis voor u aan de slag en begeleiden u in het traject van aansprakelijkheid tot uitbetaling van de schadevergoeding. Mocht het dan nodig zijn om alsnog een advocaat in te schakelen, dan kunt u hier in een later stadium voor kiezen.

Verschillen letselschade advocaat en jurist

Letselschade advocaat Letselschade jurist / specialist

Gespecialiseerd in letselschade

Gespecialiseerd in letselschade

Heeft Rechten gestudeerd

Heeft Rechten gestudeerd

Mag niet gratis werken

Gratis

Mag procederen

Mag niet procederen

Rechtsbijstand door rechtsbijstandsverzekeraar

Hebt u een rechtsbijstandsverzekeraar en wilt u die inschakelen voor rechtshulp in uw letselschadezaak? Op zich zijn wij daar niet op tegen, maar schakel ons in zodra de aansprakelijkheid is erkend. Voor uw rechtsbijstandsverzekeraar bent u namelijk niet meer dan een kostenpost en dat merkt u. U bent een dossier in de kast, maar niet een klant die koning is. Dat bent u wel als u Ridder Letselschade inschakelt voor rechtsbijstand na de aanrijding.

Hulp nodig bij uw letselschadezaak?

Weet u niet of u een letselschade advocaat of een letselschade jurist nodig heeft voor uw zaak? Neem dan gerust contact op met Ridder Letselschade. Wij beantwoorden al uw vragen gratis en vrijblijvend. U kunt ons op werkdagen tot 22.00 uur bereiken op 036-522 03 42. Ook kunt u het contactformulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op en komen desnoods gratis naar u toe.

Contactformulier

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks