Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

  • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

Letselschade in Deventer opgelopen? Claim gratis uw vergoeding!

Heeft u letselschade in Deventer of omstreken opgelopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of arbeidsongeval? Dan heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij.

Ridder Letselschade helpt u graag bij het claimen van uw letselschade. Ridder Letselschade beschikt over het Keurmerk letselschade en biedt gratis rechtshulp aan bij letselschade. Onze specialisten zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Ridder Letselschade:

  • Gratis rechtshulp bij het claimen van letselschade
  • Betrokken en ervaren letselschadespecialisten
  • Specialistische kennis bij het berekenen van smartengeld
  • Keurmerk Letselschade
  • Gratis second opinion van uw dossier

Gratis letselschade claimen

Welke soorten letselschade kunt u claimen?

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door een ongeluk in het verkeer of tijdens uw werk, kunt u in de meeste gevallen uw letsel verhalen op de aansprakelijk partij. Ridder Letselschade kan u bijstaan en helpen bij het claimen van uw vergoeding wanneer u letselschade heeft opgelopen door een van de onderstaande situaties:

Schade die vergoed kan worden: materieel en immaterieel

Letselschade wordt onderverdeeld in twee soorten: materiële en immateriële schade. Hieronder worden beide soorten kort toegelicht.

  • Materiële schade: alle schade die direct ‘zichtbaar’ is en waarvoor u uitgaven heeft gedaan of in de toekomst moet doen. De kosten die u maakt voor medische hulp en beschadigde kleding vallen hier onder, maar ook bijvoorbeeld verlies van inkomen indien u (tijdelijk) niet meer in staat bent uw werk uit te voeren.
  • Immateriële schade: schade die (vaak) niet nauwkeurig kan worden vastgesteld zoals verdriet, pijn, littekens en psychisch letsel. De hoogte van de vergoeding voor immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd, is afhankelijk van de ernst van het letsel en de mate van de blijvende klachten en beperkingen die daarmee gepaard gaan.

Komt mijn letselschade in aanmerking voor een schadevergoeding?

Wanneer u twijfelt of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding, neem dan contact met ons op. Wij kunnen doorgaans snel inschatten of u recht heeft op een schadevergoeding en, indien van toepassing, u een indicatie geven van de hoogte van de schadevergoeding.

Klanten over Ridder Letselschade

Wat men zegt, komt men na

“Ik ben zeer tevreden met de snelheid en duidelijkheid, vanaf het eerste telefonische contact, tot en met de afsluiting van de letselschade, ik ben mevr. Kalmeijer zeer dankbaar, voor een voor mij zeer goed resultaat te bereiken aangaande de totale afwikkeling met de verzekeraar.”

M.M. Hendriks

Contact

U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 522 0342 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
Terug