Ilana Malingré de Groot

Ilana Malingré-de Groot

Na het afronden van het VWO, heb ik rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen (RUG). Voordat ik bij Ridder Letselschade kwam werken, heb ik 20 jaar als letselschade advocaat gewerkt.

Na het afronden van het VWO, heb ik rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen (RUG). Voordat ik bij Ridder Letselschade kwam werken, heb ik 20 jaar als letselschade advocaat gewerkt. Ik heb uitsluitend voor letselschadeslachtoffers gewerkt op het gebied van aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht.

Ervaring

In de afgelopen 20 jaar dat ik als letselschadeadvocaat werkzaam ben geweest, heb ik ervaren hoe ontzettend ingrijpend een ongeval op het leven van een slachtoffer kan zijn. Het komt (helaas) vaak voor dat het leven van een slachtoffer, na het doormaken van een ongeval, nooit meer hetzelfde zal zijn. Daarom vind ik het essentieel dat een letselschadeslachtoffer een schadevergoeding ontvangt die recht doet aan zijn of haar situatie. Daar zet ik mij dan ook volledig voor in en maak gebruik van mijn jarenlange ervaring en deskundigheid. Ik werk hierbij resultaatgericht en bij voorkeur op een pragmatische wijze.

De aansprakelijke partij (de tegenpartij van mijn cliënten) mag erop rekenen dat ik een bevlogen belangenbehartiger voor de letselslachtoffer ben, die strijdlustig en creatief op zoek gaat naar de meest optimale schaderegeling. Onlangs ben ik geslaagd voor de opleiding die nodig is om mij als NIVRE-registerexpert Personenschade te kunnen inschrijven.

Letselschade en inleven in het letselschadeslachtoffer

Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt om slachtoffer van een verkeersongeval te zijn. In 2001 heb ik namelijk letsel opgelopen door een verkeersongeval. Ik ben van achteren aangereden terwijl ik met mijn auto stil stond bij het stoplicht. Deze ervaring en mijn 20 jaar ervaring als letselschade-advocaat helpen mij om een gemakkelijke gesprekpartner voor mijn cliënten te zijn. Door mijn (persoonlijke) ervaring beschik ik dan ook over veel inlevingsvermogen. Hierdoor en door goed naar mijn cliënt te luisteren, kunnen wij samen er voor zorgen dat een maximale schadevergoeding wordt uitbetaald.

Ridder Letselschade en persoonlijke benadering

Bij Ridder Letselschade staat de cliënt echt centraal, heb ik gemerkt. Dit ervaren onze cliënten door de persoonlijke benadering van het team van Ridder Letselschade waar ik onderdeel van uit maak. Ons deskundige team van professionals biedt vanzelfsprekend een luisterend oor aan onze cliënten. Dit vind ik erg belangrijk. Zelf streef ik ernaar om mijn cliënten (zo vlot mogelijk) persoonlijk te ontmoeten op hun huisadres, maar uiteraard zijn onze cliënten ook van harte welkom bij ons op kantoor. Ik vind persoonlijk contact met mijn cliënten essentieel, immers niet iedere cliënt is hetzelfde of heeft dezelfde wensen. Letselschadeslachtoffers bijstaan is maatwerk en juist deze benadering draagt bij tot het behalen van een bevredigende regeling van de letselschadezaak van mijn cliënt.

Bekijk de laatste blogs

Default Image

Waarom keurmerkkantoren lid moeten worden van de NLE

Medio 2023 is Ridder Letselschade weer lid geworden van de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Wij merkten namelijk dat de NLE ondertussen was uitgegroeid tot een volwaardige branchevereniging, die de belangen van de aangesloten leden en daarmee van slachtoffers die letselschade willen claimen, behartigt. Belangrijk is om te vermelden dat de NLE alleen toegankelijk is […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Hoe zit het met de kosten wanneer je letselschade wilt claimen?

Vaak krijgen wij vragen van (mogelijke) cliënten hoe het met de kosten zit die ze moeten betalen voor het claimen van hun letselschade, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten. Vaak vraagt men of het op basis van no cure no pay kan. Dat kan dus niet, maar onze oplossing is nog veel voordeliger voor de cliënt. Dat […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Second opinion levert € 140.000,00 op!

In februari 2021 namen wij een dossier over van een rechtsbijstandsverzekeraar, omdat hun verzekerde, een man van toen 26 jaar, ontevreden was over de dossierbehandeling. Hij had begin 2017 een eenzijdig ongeval doorgemaakt en werd sindsdien bijgestaan door de rechtsbijstandsverzekeraar tegen de SVI-verzekeraar. Deze jongeman had tot het moment van de overname slechts € 1.200,00 […]

Jessica Ridder

Lees meer

Neem contact met mij op

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks