Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl
Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Vertraging bij letselschade afhandeling loopt spuigaten uit

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

  • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

Letselschade opgelopen in Zwolle e.o.? Claim gratis uw vergoeding!

Heeft u letselschade opgelopen in Zwolle of omstreken, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of ongeluk op uw werk? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding.

Ridder Letselschade kan snel bepalen of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding en u (gratis) helpen bij het claimen van uw letselschade. Wilt u direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 036 522 0342 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij helpen u graag de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Letselschadebureau Ridder Letselschade

  • Gratis rechtshulp bij het claimen van letselschade
  • Betrokken en ervaren team letselschadespecialisten
  • Specialistische kennis bij het berekenen van smartengeld
  • Keurmerk Letselschade
  • Gratis second opinion van uw dossier

Gratis letselschade claimen

Soorten letselschade die Ridder Letselschade behandelt

Ridder Letselschade behandelt jaarlijks talloze letselschadezaken, uiteenlopend van auto-ongelukken tot hondenbeten. Onze specialisten kunnen u bijstaan wanneer u letselschade heeft opgelopen door een van de onderstaande situaties:

Heeft u recht op een schadevergoeding? Doe de letselschadetest!

Twijfelt of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe onze letselschadetest! De test bestaat uit maximaal 14 meerkeuzevragen en geeft snel een indicatie of u recht heeft op een schadevergoeding. Het invullen van de test kost ongeveer 3 minuten.

Wilt u liever uw zaak bespreken met een van onze letselschadespecialisten? Neem dan direct contact op door te bellen naar 036 522 0342 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij kunnen doorgaans snel inschatten of u recht heeft op een schadevergoeding en, indien van toepassing, u een indicatie geven van de hoogte van de vergoeding.

Schade die vergoed kan worden: materiële en immateriële schade

Twee soorten letselschade komen in aanmerking voor een schadevergoeding: materiële en immateriële schade. Hieronder worden beide soorten kort toegelicht.

  • Materiële schade: dit is schade die direct ‘zichtbaar’ is. Hierbij kunt u onder meer denken aan de uitgaven die u heeft moeten doen voor medische hulp, vervoerskosten, beschadigde kleding, verlies van inkomen en huishoudelijke hulp. In de berekening van de schadevergoeding worden niet alleen de kosten meegenomen die u al heeft gemaakt maar ook de toekomstige kosten die u moet maken door het letsel dat u heeft opgelopen.
  • Immateriële schade: dit is de schade die doorgaans niet direct en nauwkeurig kan worden vastgesteld. Hierbij kunt u onder meer denken aan verdriet, pijn, littekens en psychisch letsel. Bij de berekening van de vergoeding die u kunt krijgen voor immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd, wordt rekening gehouden met de ernst van het letsel, de beperkingen die daarmee gepaard gaan en de mate waarin uw klachten blijvend van aard zijn.

Team Ridder Letselschade

Het team van Ridder Letselschade bestaat uit gedreven letselschadespecialisten die u graag helpen de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Onze medewerkers zijn jurist en/of registerexpert personenschade (NIVRE) of studerend daarvoor en zijn lid van vrijwel alle relevante brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE). Voor elk vorm van letselschade hebben wij een specialist in huis.

Maak kennis met ons volledige team

Klanten over Ridder Letselschade

"Ik heb het proces als positief en professioneel ervaren, ben erg goed geholpen en het contact is prettig. Er wordt begrip getoond en er is eerlijkheid en openheid over de zaken. – Vera."

"Ik ben zeer tevreden met de snelheid en duidelijkheid, vanaf het eerste telefonische contact, tot en met de afsluiting van de letselschade, ik ben mevr. Kalmeijer zeer dankbaar, voor een voor mij zeer goed resultaat te bereiken aangaande de totale afwikkeling met de verzekeraar. – M.M. Hendriks"

Bekijk meer klantervaringen op Klantervaringenonline.

Contact

U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 522 0342 of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Terug