Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

  • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

Letselschade Lelystad

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u letselschade opgelopen? Claim uw letselschade met behulp van Ridder Letselschade en krijg de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Ridder Letselschade is een gespecialiseerd letselschadebureau en is werkzaam in Lelystad en omstreken. Waarom Ridder Letselschade?

  • Gratis rechtshulp bij het claimen van letselschade
  • Ervaren specialisten die zich om u bekommeren
  • Specialistische kennis bij het berekenen van smartengeld
  • Keurmerk Letselschade
  • Gratis second opinion van uw dossier

Gratis letselschade claimen

Gratis rechtshulp

Wij verlenen gratis rechtshulp bij het claimen van uw letselschade. Wij kunnen u gratis rechtshulp verlenen omdat als u schade lijdt door toedoen van een ander, die uw schade moet vergoeden. Dit is bij de wet bepaald. Rechtshulp maakt deel uit van de schadevergoeding, de aansprakelijke partij betaalt dus uw juridische kosten.

In de praktijk komt het er vaak op neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij onze kosten betaalt. Om zo transparant mogelijk te zijn, laten wij u wel altijd zien welke kosten wij gemaakt hebben en hoeveel wij vergoed hebben gekregen.

Welke soorten letselschade kunt u claimen?

Ridder Letselschade, uw letselschadespecialist in de regio Lelystad, kan u bijstaan bij de volgende soorten letselschade:

Welke schade kunt u claimen?

Bij letselschade kun je globaal stellen dat er 2 soorten schade zijn die u kunt claimen: materiële schade en immateriële schade. Materiële schade is de ‘zichtbare’ schade door het ongeval zoals medische kosten, reiskosten, huishoudelijke hulp en verlies van verdienvermogen.

Immateriële schade is de wat meer ‘onzichtbare’ schade zoals verdriet, pijn en psychisch letsel.

Klanten over Ridder Letselschade

“Ik heb Dhr Ridder ervaren als een goede professional met oog voor zijn cliënt. Een goede combinatie van resultaat gericht handelen maar wel met oog voor de persoon achter de schade. Erg fijn.”

“Bereikbaarheid is goed, ik kon altijd bellen of mailen als ik vragen had. Ook werkt het prettig dat er 1 contactpersoon is.”

Letselschade claimen in de omgeving van Lelystad

Bent u woonachtig in Lelystad? Laat u dan bijstaan door een gespecialiseerd letselschadebureau bij u in de regio: Ridder Letselschade. Bel 036 522 0342 voor meer informatie of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
Terug