Carmela Matthijsen-Bignotti

Mijn naam is Carmela Matthijsen-Bignotti. Ik ben gehuwd, trotse moeder van twee jongens en sinds ruim twintig jaar een heuse Zeewoldenaar. Ik ben bij Ridder Letselschade werkzaam als secretaresse.

Mijn naam is Carmela Matthijsen-Bignotti. Ik ben gehuwd, trotse moeder van twee jongens en sinds ruim twintig jaar een heuse Zeewoldenaar. Ik ben bij Ridder Letselschade werkzaam als secretaresse. Na diverse omzwervingen ben ik hier enorm op mijn plek. Ik ben hier via via terecht gekomen en wist al dat er bij Ridder Letselschade wordt gewerkt in een fijn en hecht team. De prettige sfeer is duidelijk merkbaar en dat kunnen we allemaal uitdragen naar onze cliënten. Want hoe fijn is het dat er met aandacht en geduld naar je wordt geluisterd wanneer je in een periode zit waar het al vaak heftig genoeg is. Niet alleen lichamelijk letsel doet natuurlijk veel met een mens maar ook zeer zeker de geestelijke gevolgen van een letsel maken het zwaar. En een vriendelijk, luisterend oor kan dan vaak toch wat doen met een mens.

Ervaring met letselschade

Zelf heb ik gelukkig geen ervaring met letselschade. Ik heb ook, voordat ik bij Ridder Letselschade kwam werken, nooit geweten dat je bij letselschade op deze manier kan worden geholpen. Ik dacht dat er altijd wel een addertje onder het gras zou zitten qua kosten voor de cliënt. Maar ik weet nu dat dat echt niet het geval is. Je wordt begeleid door je eigen letselschadebehandelaar en hij of zij is degene die die ingewikkelde zaken regelt waar je als letselschade-slachtoffer niks mee van doen wilt hebben. Aan ons als secretaresse om dit allemaal administratief te verwerken maar ook om als eerste aanspreekpunt van Ridder Letselschade klaar te staan voor de cliënt.

Blogs van Carmela

Carmela heeft nog geen blogs gemaakt.

Neem contact met mij op

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks