Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

 • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

 • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

 • Pleidooi voor Smartengeld databank

Letselschade in Apeldoorn opgelopen? Claim gratis uw vergoeding!

Heeft u letselschade in Apeldoorn of omgeving opgelopen door toedoen van een ander? Dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding. Ridder Letselschade helpt u graag bij het claimen van letselschade. Wij bieden gratis rechtshulp bij letselschade en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Wilt u direct weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op. Onze letselschadespecialisten kunnen snel inschatten of u recht heeft op een vergoeding voor uw geleden letsel.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 522 0342, wij zijn telefonisch bereikbaar tot 22:00. U kunt ook contact opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Letselschadebureau Ridder Letselschade

 • Gratis rechtshulp bij het claimen van letselschade
 • Betrokken en ervaren team letselschadespecialisten
 • Specialistische kennis bij het berekenen van smartengeld
 • Keurmerk Letselschade
 • Gratis second opinion van uw dossier

Gratis letselschade claimen

Soorten letselschade die Ridder Letselschade behandelt

Jaarlijks behandelen wij talloze letselschadezaken, uiteenlopend van verkeersongevallen en arbeidsongevallen, tot hondenbeten en letselschade door gebrekkige opstallen. Het team van Ridder Letselschade kan u onder meer bijstaan wanneer u letselschade heeft opgelopen in een van de onderstaande situaties.

 • Verkeersongevallen
 • Arbeidsongevallen
 • Schade opgelopen in het buitenland
 • Schade door gebrekkige opstallen
 • Letselschade door dieren
 • Letselschade door gebrekkige producten
 • Letselschade bij sport en spel

Team Ridder Letselschade

Letselschadebureau Ridder Letselschade is in 2006 opgericht door Tjip en Jessica Ridder en is uitgegroeid tot een autoriteit op het vlak van letselschade met diverse specialisaties. Onze medewerkers zijn jurist en/of registerexpert personenschade (NIVRE) of studerend daarvoor en zijn lid van vrijwel alle relevante brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE). Voor elk vorm van letselschade hebben wij een specialist in huis.

 • Tjip Ridder
  Lees meer over:
  Tjip Ridder

  Tjip Ridder

 • Joanneke Vastenhouw Bavelaar
  Lees meer over:
  Joanneke Vastenhouw Bavelaar

  Joanneke Vastenhouw Bavelaar

 • Michiel Huigen
  Lees meer over:
  Michiel Huigen

  Michiel Huigen

 • Eveline Ronkes
  Lees meer over:
  Eveline Ronkes

  Eveline Ronkes

Lees hier meer over het team van Ridder Letselschade.

Wilt u uw situatie direct voorleggen aan een van onze specialisten? Neem dan contact op door te bellen naar 036 522 0342. Wij zijn tot 22:00 bereikbaar. U kunt ook contact opnemen via het onderstaande contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis letselschade claimen

Gratis inloopspreekuur Ridder Letselschade

Ridder Letselschade heeft elke maandagochtend een inloopspreekuur tussen 9:30 en 12:00. Tijdens het inloopspreekuur kunt u uw zaak bespreken met een van onze letselschadespecialisten. Het gesprek is geheel vrijblijvend.

Ook buiten het inloopspreekuur bent u van harte welkom om uw zaak te bespreken, maar dan kan het dus voorkomen dat er geen letselschadespecialist in huis is.

Adresgegevens:

Ridder Letselschade
Gouwzee 3A
3891 GH Zeewolde
036 522 0342

Klanten over Ridder Letselschade

Vanaf de start van het dossier een zeer prettige samenwerking met mevrouw E. Ronkes en mw. P. de Boer. Vragen werden snel en adequaat beantwoord. Ik zal zeker weer gebruik maken van jullie deskundigheid als ik dit weer nodig zal hebben. Zal jullie zeker bij anderen adviseren. Vond jullie TOPPIE. - A. Heijltjes

Vanaf de start van het dossier een zeer prettige samenwerking met mevrouw Loos. Vragen werden snel en adequaat beantwoord. We zullen zeker weer gebruik maken van jullie expertise. - T.M.B. bv

 

Meer informatie of contact opnemen met Ridder Letselschade

Wilt u meer informatie of contact opnemen met Ridder Letselschade? Bel dan naar 036 522 0342of door het onderstaande contactformulier in. Wij helpen u graag.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
Terug