Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

  • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

Letselschade opgelopen in Arnhem? Claim gratis uw vergoeding!

Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander in Arnhem of omstreken, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Dan heeft u vaak recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij.

Letselschadebureau Ridder Letselschade helpt u graag bij het claimen van uw letselschade zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Bij Ridder Letselschade kunt u rekenen op:

  • Gratis rechtshulp bij het claimen van uw letselschade
  • Betrokken en ervaren letselschadespecialisten
  • Specialistische kennis bij het claimen van smartengeld
  • Keurmerk Letselschade
  • Gratis second opinion van uw dossier

Gratis letselschade claimen

Gratis rechtshulp bij letselschade

Ridder Letselschade biedt gratis rechtshulp door heel Nederland. Dit kunnen wij doen omdat volgens de wet de aansprakelijke partij de kosten voor rechtshulp dient te vergoeden. In de praktijk is het vaak de aansprakelijkheidsverzekeraar van de aansprakelijke partij die de schadevergoeding uitbetaalt en verantwoordelijk is voor de juridische kosten.

Ridder Letselschade heeft transparantie hoog in het vaandel. Daarom brengen wij u altijd op de hoogte van de eventuele kosten die wij maken en de kosten die wij vergoed hebben gekregen.

Welke soorten letselschade kunnen geclaimd worden?

Ridder Letselschade kan u helpen bij het claimen van een schadevergoeding wanneer u letsel heeft opgelopen bij een van de onderstaande soorten letselschade:

Materiële schade en immateriële schade

Bij het claimen van letselschade zijn er twee soorten schade die in aanmerking komen voor een schadevergoeding: materiële schade en immateriële schade. Hieronder wordt het verschil tussen deze twee soorten letselschade kort uitgelegd.

  • Materiële schade: dit is alle ‘zichtbare’ schade. Hierbij kunt u onder meer denken aan medische kosten, reiskosten, de kosten voor het inschakelen van huishoudelijke hulp en verlies van inkomen.
  • Immateriële schade: dit is schade die niet nauwkeurig vastgesteld kan worden. Hierbij kunt u onder meer denken aan verdriet, pijn en psychisch letsel dat u heeft overgehouden aan een ongeval.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen snel inschatten of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Klanten over Ridder Letselschade

Rudy Klarenaar

Na een auto ongeluk met letsel, heb ik Ridder Letselschade gevraagd om hulp. Meneer Ridder kwam direct en luisterde met geduld naar mijn soms verwarrend verhaal. Hij heeft mij op het rechte pad gezet en de strijd met een lastige tegenpartij voortgezet met tevreden resultaten.

Anoniem

N.a.v. een auto-ongeluk met letsel ben ik via een kennis bij Ridder Letselschade terecht gekomen. Zij hebben mij ondersteund in het traject ten opzichte van de tegenpartij en er mede voor gezorgd dat alles 2 jaar na dato netjes is afgehandeld en ik weer door kan met mijn leven. Zo goed als mogelijk heeft Ridder Letselschade de stress weggenomen die komt kijken bij de afhandeling van de schade/het letsel.

Letselschade claimen in de omgeving van Arnhem

Woont u in Arnhem of omgeving en wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Ridder Letselschade kan snel inschatten of u kans maakt op een letselschadevergoeding en kan u kosteloos helpen bij het correct en tijdig claimen van letselschade.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 522 0342 of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook kunt u contact opnemen met onze vestiging in Ruurlo via 0651592615.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
Terug