Priscilla Goosensen

Priscilla Goosensen

Mijn naam is Priscilla Chirino-Goosensen . Ik werk sinds 2022 bij Ridder Letselschade, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben werkzaam als juridisch secretaresse, maar ik heb zeker de ambitie om uiteindelijk door te groeien naar letselschadebehandelaar. Het vak interesseert mij namelijk enorm en ik vind het fijn om mensen te helpen op het moment dat zij zelf even niet meer zo goed weten wat ze moeten doen. Wij kunnen hen dan een helpende hand bieden en hun begeleiden bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding van hun schade.

Fijn team bij Ridder Letselschade

Ik woon in Hierden samen met mijn man en mijn dochtertje van vijf maanden. Ik kan mijn werk goed combineren met het gezinsleven en er is veel bespreekbaar. We werken binnen een fijn team waarbinnen iedereen elkaar respecteert en helpt waar nodig. Ik kan zeker zeggen dat ik hier goed op mijn plek zit.

Samen werken aan letselschadedossiers

Ik werk voor Charmaine Cerneus, een ervaren letselschadejurist. Samen behandelen wij zo’n 150 dossiers en om alles goed bij te houden, is regelmatig overleg nodig. Charmaine komt gelukkig eens per week op kantoor en dan bespreken wij de dossiers waar aan gewerkt moet worden. Zo zorgen wij samen dat er geen dossiers tussen wal en schip terechtkomen en dat alle cliënten goed bediend worden.

Neem contact met mij op

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks