Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl
Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

 • Vertraging bij letselschade afhandeling loopt spuigaten uit

 • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

 • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

Letselschade opgelopen in Amersfoort? Claim gratis uw vergoeding!

Als u buiten uw schuld letsel heeft opgelopen in Amersfoort of omgeving, dan heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij. Of volledige schadevergoeding, of een gedeeltelijke schadevergoeding, als u zelf ook schuld draagt aan het ontstaan van het ongeval.

Ridder Letselschade helpt u graag bij het (gratis) claimen van uw schadevergoeding. Dit kunnen wij gratis doen, omdat de aansprakelijke partij verantwoordelijk is voor de juridische kosten; als slachtoffer betaalt u ons dus niets.

Wilt u direct weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Neem dan contact op met Ridder Letselschade door te bellen naar 036 522 0342 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij helpen u graag.

Letselschadebureau Ridder Letselschade:

 • Gratis rechtshulp bij het claimen van letselschade
 • Betrokken en ervaren team letselschadespecialisten
 • Specialistische kennis bij het berekenen van smartengeld
 • Keurmerk Letselschade
 • Gratis second opinion van uw dossier

Gratis letselschade claimen

Soorten letselschade waarbij Ridder Letselschade u kan helpen

Ridder Letselschade behandelt jaarlijks talloze letselschadezaken, uiteenlopend van bedrijfsongevallen en verkeersongevallen, tot honden- en paardenbeten. Wij kunnen u onder meer helpen wanneer u letsel heeft opgelopen door een van de volgende situaties:

Recht op schadevergoeding? Doe de letselschadetest van Ridder Letselschade!

Wilt u direct weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe dan onze letselschadetest! De test bestaat uit (maximaal) 14 meerkeuzevragen en geeft snel een antwoord op de vraag of u recht heeft op een schadevergoeding. Het invullen van de letselschadetest kost ca. 3 minuten.

Doe de letselschadetest

Wilt u liever uw situatie persoonlijk bespreken met iemand van Ridder Letselschade? Neem dan contact op door te bellen naar 036 522 0342. Wij zijn telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur. U kunt ook contact opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Ridder Letselschade

Na een vervelend ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen, bent u doorgaans niet direct met uw hoofd bij het regelen van de nasleep. Wij nemen u deze last graag uit handen. Ridder Letselschade is in 2006 opgericht door Tjip en Jessica Ridder. Zij hebben veel ervaring opgedaan in de wereld van de letselschade, onder meer bij verschillende advocatenkantoren.

Het team van Ridder Letselschade uit diverse letselschadespecialisten die u graag helpen de schadevergoeding te krijgen waar u als slachtoffer recht op heeft. Onze medewerkers zijn jurist en/of registerexpert personenschade (NIVRE) of studerend daarvoor en zijn lid van diverse relevante brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE).

 • Tjip Ridder
  Lees meer over:
  Tjip Ridder

  Tjip Ridder

 • Mirjan Straatsma
  Lees meer over:
  Mirjan Straatsma

  Mirjan Straatsma

 • Heleen Bakx
  Lees meer over:
  Heleen Bakx

  Heleen Bakx

 • Eveline Ronkes
  Lees meer over:
  Eveline Ronkes

  Eveline Ronkes

Maak kennis met het hele team.

 

Welke schade kan vergoed worden? Materiële en immateriële schade

Letselschade wordt in het recht onderverdeeld in twee soorten: materiële en immateriële schade. Beide soorten letselschade komen in aanmerking voor een schadevergoeding. Hieronder worden ze kort toegelicht.

 • Materiële schade: schade die direct ‘zichtbaar’ is noemen we materiële schade. Voorbeelden van materiële schade zijn medische hulp, vervoerskosten, beschadigde kleding, verlies van inkomen en huishoudelijke hulp. Bij de berekening van een schadevergoeding, wordt niet alleen gekeken naar de kosten die u tot nu toe heeft moeten maken, maar ook naar de kosten die u in de toekomst nog moet maken door toedoen van het letsel dat u heeft opgelopen.
 • Immateriële schade: schade die niet direct zichtbaar is en niet nauwkeurig kan worden vastgesteld, wordt immateriële schade genoemd. Verdriet, pijn en psychisch letsel worden onder meer meegenomen in de berekening van de vergoeding die u kunt krijgen voor immateriële schade. De vergoeding van immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd.

Gratis inloopspreekuur Ridder Letselschade

Iedere maandagochtend tussen 9:30 en 12:00 uur heeft Ridder Letselschade een gratis inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kunt u uw zaak voorleggen aan een van onze letselschadespecialisten. Het gesprek is geheel vrijblijvend.

Ook buiten het inloopspreekuur bent u van harte welkom om uw zaak te bespreken, maar dan kan het dus voorkomen dat er geen letselschadespecialist in huis is die u direct te woord kan staan.

Adresgegevens:

Ridder Letselschade
Gouwzee 3A
3891 GH Zeewolde
036 522 0342

Routebeschrijving vanuit Amersfoort

 • Openbaar vervoer: Neem de sprinter van station Amersfoort richting Zwolle. Bij Station Nijkerk stapt u uit. U neemt vervolgens Bus 142 richting Harderwijk en stapt uit in Zeewolde bij Bushalte Horsterweg. Bij Bushalte Horsterweg loopt u in westelijke richting. U loopt langs Boni Supermarkt richting de Lidl aan de Gouwzee. Om de hoek van de Lidl vindt u Ridder Letselschade op Gouwzee 3A.
 • Auto of fiets: Komt u met de auto of fiets vanuit Amersfoort? Plan uw route dan via het Google Maps kaartje. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Ridder Letselschade.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om uw zaak te bespreken? U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 522 0342 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Terug