Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Aangereden op zebrapad, letselschade goed geregeld

11 Juni, 2015 12:11

Een jonge vrouw werd in 2014 in Amsterdam aangereden terwijl zij op een zebrapad de weg overstak. Zij liep door het ongeval kneuzingen en een hoofdwond op. Ook ontstonden rugklachten en daardoor raakte zij arbeidsongeschikt.

Via onze website vulde de vrouw de letselschadetest in. Daaruit bleek, dat zij haar letselschade met succes zou kunnen vorderen bij de aansprakelijke partij.

Onlangs werd haar dossier afgerond met een schadevergoeding voor de geleden schade. Bij het invullen van het klanttevredenheidsformulier gaf mevrouw C.K. uit Amsterdam aan dat zij zeer tevreden was over onze dienstverlening. Zij schreef:"Goed bereikbaar, directe lijnen, geen verbeterpunten." Zij kende ons het eindcijfer 8 toe! Daar zijn wij erg blij mee en trots op. Een tevreden cliënt, dat is waarvoor wij het doen!

Vragen over uw letselschade?

hebt u vragen over uw letselschade en of u die wel kunt vorderen? Bij ons kost de rechtshulp niets. U mag ons ook vrijblijvend vragen stellen over dossiers die ergens anders in behandeling zijn. Bel of mail ons, wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar via 036-5220342.

Terug
Test: recht op letselschade?