Letselschade door RSI en burn-out eindelijk toch toch vergoed

Na jaren onderhandelen met de verzekeraar van haar werkgever, kan een vrouw met RSI-klachten en een burn-out nu toch een terechte schadevergoeding tegemoet zien. De vrouw van middelbare leeftijd meldde zich medio 20008 bij Ridder Letselschade, nadat zij zich met RSI-klachten en een burn-out ziek had moeten melden bij haar werkgever, een bank. Zij werkte in het call centre dat behoorlijk onder druk stond wat betreft kostenbesparing en werkdruk. Bovendien voldeed de werkgever niet aan de eisen van de Arbodienst wat betreft de werkplekken en arbeidstijden. RSI-klachten en een burn-out waren het gevolg.

Onderhandelingen over de letselschade vergoeding

De verzekeraar had tijdens de onderhandelingen met Ridder Letselschade al min of meer aangegeven de letselschade wel te willen vergoeden, maar het kwam maar steeds niet tot een definitief standpunt. Daarop besloot Ridder Letselschade in overleg met de vrouw om een letselschadeadvocaat in te schakelen en garant te staan voor de eventuele kosten die dat met zich mee zou brengen. De letselschadeadvocaat kon iets meer druk zetten en uiteindelijk is het tot een schadevergoeding gekomen.

“Bedankt voor de steun en begeleiding”

De vrouw heeft het volgende aangegeven: “Ik wil hierbij meedelen dat de onderhandelingen over de schadevergoeding tot een einde zijn gekomen. Ik heb een behoorlijke schadevergoeding gekregen waardoor ik weer naar de toekomst kan gaan kijken. Die ziet er niet rooskleurig uit, maar met wat geld op mijn spaarrekening durf ik het wel aan. Ik wil u heel hartelijk bedanken voor de steun en begeleiding die u mij hebt gegeven al die jaren. Daardoor voelde ik mij echt gesteund om deze procedure aan te gaan en tot het einde te kunnen volhouden.”

Contact opnemen met Ridder Letselschade

Hebt u ook letselschade opgelopen waarbij u steun en begeleiding goed kunt gebruiken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt hier klikken voor het contactformulier of ons, tot 22.00 uur op werkdagen, bellen op: 036 – 522 03 42.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks