Medische misser na jaren vergoed

Een medische misser werd na jaren vergoed door de inspanningen van onze juristen. Een vrouw heeft rond 2005 een operatie aan een been ondergaan, waarbij de vaatchirurg bloedvaten heeft  behandeld en waar nodig verwijderd. De wond bleef echter maar niet dichtgaan waardoor uiteindelijk een nieuwe operatie nodig was. Daarbij, ongeveer een half jaar later, kwam aan het licht dat er bij de eerste operatie een verbandgaas in de wond was achtergebleven. Die werd er alsnog uitgevist en op de foto gezet.

De vrouw begon zelf een procedure tegen het ziekenhuis en de verzekeraar daarvan, maar het lukte niet om een schadevergoeding te krijgen. Ze stopte daarom maar met haar inspanningen. In 2010 besloot zij om toch nog een keer te laten bekijken wat haar mogelijkheden waren en vroeg ons om een second opinion. Onze juristen hadden al gauw door dat hier wel degelijk een schadevergoeding moest worden betaald en schreven de verzekeraar weer aan.

Schadevergoeding

Juist vandaag is het tot een vergelijk gekomen waarbij een zeer redelijke schadevergoeding aan de vrouw zal worden betaald. Zij moet dan op haar beurt beloven af te zien van verdere juridische stappen en zal daartoe een zogenaamde vaststellingsovereenkomst ondertekenen.

Zij verklaarde:”Ik ben echt heel blij dat er toch nog, na al die jaren, een mooi bedrag betaald gaat worden. Ik had er zelf niet meer op gerekend, maar het is toch gelukt. Alleen kon ik dat niet, maar met uw hulp is het toch gelukt. Ik ben u echt heel dankbaar“. Zij stuurde een mooie kaart met de felicitaties voor het bereiken van een mooi resultaat en met nogmaals dank voor de inspanningen die daartoe hebben geleid.

Contact opnemen met Ridder Letselschade?

Wilt u ook weten of u recht hebt op een schadevergoeding? Bel of mail ons gratis! Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar via 036 – 522 03 42, u kunt ook hier klikken voor het contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks