Letselschade dossier overgenomen

In 2007 namen wij het letselschade dossier over van de heer S. Hij had in 2006 een aanrijding gehad waarbij een whiplash was ontstaan. De zaak was in behandeling genomen door zijn rechtsbijstandverzekeraar die de zaak had uitbesteed aan een letselschadebureau. Dat bureau was volgens de heer S erg traag en hij vond dat men niets voor hem deed. Uiteindelijk kreeg hij het advies van dat bureau om voor een bepaald bedrag de zaak maar te gaan afsluiten. Dat leek hem echter lang niet voldoende en daarom wilde hij ergens een second opinion aanvragen. Zo kwam hij bij ons terecht.

Second opnion

De man belde ons met de vraag of wij een second opinion wilden afgeven. Dat kon uiteraard (en geheel gratis) en wij vroegen daartoe het dossier op. Na bestudering van het letselschade dossier waren wij van mening dat er veel meer uit te halen was. Bovendien kon het allemaal veel sneller en kon in onze ogen een afwikkeling snel worden gerealiseerd. Wel moest er nog een medische expertise worden aangevraagd.

Afwikkeling letselschade dossier

Nadat het expertiserapport ter beschikking was gekomen, kon het dossier snel door ons worden afgewikkeld. Uiteindelijk kon meer dan het viervoudige van wat het andere bureau had voorgesteld, worden binnengehaald. Dat was natuurlijk een hele opsteker voor de heer S, die inmiddels al zo flauw was geworden van het getraineer door de verzekeraars, dat hij zijn vrouw de afwikkeling liet doen. Zij schreef ons na afloop de volgende e-mail:

Van: XX@hotmail.com
Verzonden: woensdag 2 juni 2010
Aan: tjip ridder
CC: ‘XX@hotmail.com’
Onderwerp: Uw ref. XX

Beste Tjip,

Hierbij wil ik doorgeven dat ik de betaling vandaag ontvangen heb. Hier zijn we heel blij mee, dit maakt eindelijk een eind aan een jarenlange strijd.


We willen u hartelijk bedanken voor uw inzet. Dankzij u is het eindtraject veel sneller verlopen en hebben we gekregen waar we recht op hebben.

(…)

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet, 

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks