Na jaren eindelijk mijn letselschadedossier afgewikkeld

In 1998 overkomt een dan nog jonge vrouw een aanrijding, waarbij zij een whiplash oploopt. De verzekeraar van de veroorzaker erkent aansprakelijkheid en de schaderegeling wordt ter hand genomen. In de jaren die daarop volgen, wordt de vrouw onderzocht door een orthopeed, een neuroloog, diverse arbeidsdeskundigen, etc. Zij raakt haar baan kwijt, kan in en rond huis eigenlijk niets meer doen, maar haar letselschade wordt eigenlijk niet erkend.

Letselschadeadvocaat

Zij laat haar zaak behandelen door een letselschadeadvocaat, maar ze vindt dat die niet voldoende doet in haar belang. Zij besluit daarom dat haar dossier door een andere letselschadeadvocaat moet worden overgenomen. Ook die doet lukt het niet om haar dossier in vijf jaar op een voor haar bevredigende manier af te wikkelen. Zij klopt eind 2009 bij Ridder Letselschade aan met het verzoek om te bezien of wij haar dossier wel kunnen afronden op een wijze die haar aanstaat.

In juli 2010 lukt het ons al haar dossier af te wikkelen. Zij schrijft daarna de volgende e-mail:

” Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling van mijn zaak. Ik had inmiddels wel alle hoop verloren op een goeie regeling. (…) Ik ben blij dat deze zaak nu eindelijk na 12 jaar is gesloten, want nu kan ik weer verder met mijn leven. Ik ben zeer blij  hoe snel en slagvaardig je de zaak hebt weten af te handelen.”

Contact opnemen met Ridder Letselschade?

Hebt u vragen over uw lopende letselschade dossier? U kunt op werkdagen tot 22.00 uur telefonisch contact met ons opnemen via 036-522 03 42, of via het contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks