Letselschade na val over stoeptegel goed geregeld!

Een oudere dame komt op 1 april 2013 (geen grap!) ten val over een losliggende stoeptegel. Zij liet op dat moment haar honden uit en liep de route die zij normaliter ook loopt. Die route voert haar dagelijks over een trottoir. Ter plaatse is dat trotoir langere tijd overwoekerd geweest door gras, en het is voor hondenbezitters heel gewoon om daar zo dicht mogelijk langs het gras hun weg te vervolgen. Een paar dagen voor het ongeval echter, waren de graskanten afgestoken, waardoor zichtbaar was geworden dat er twee tegels langs het gras verzakt waren. De vrouw had daar geen erg in en  zij is in het ontstane gat gestapt, waarbij zij door haar enkel zwikte en voorover is gevallen. Uiteindelijk bleek zij alle banden in haar enkel gescheurd te hebben. Haar enkel moest in het gips worden gezet.

Reële schadevergoeding

Zij nam contact op met de gemeente waar het ongeval was gebeurd en de ambtenaar verwees haar door naar de verzekeraar, in dit geval Achmea. Haar werd toegezegd dat haar schade zou worden vergoed, echter zonder dat men zich aansprakelijk achtte. Aangezien de vrouw niet wist wat zij moest of kon claimen, schakelde zij Ridder Letselschade in. Schadecorrespondent Eveline Ronkes behandelde de zaak en wist uiteindelijk een mooie en reële schadevergoeding voor de vrouw te realiseren. Na ongeveer een half jaar werd de schade vergoed.

Klanttevredenheid Keurmerk Letselschade

De vrouw vulde op verzoek van de Stichting Keurmerk Letselschade een klanttevredenheidsformulier in en gaf als eindcijfer voor de behandeling van haar letselschadedossier het cijfer 10!!. Zij vond het allemaal geweldig en was meer dan zeer tevreden over de afwikkeling.

Vraag over ongeval en schadevergoeding?

Hebt u ook een vraag over uw ongeval en de schadevergoeding? Bel ons dan gewoon, daar zitten wij voor. Het kost u niets en u kunt met uw vragen tot 22.00 uur op werkdagen terecht via 036 – 522 03 42. Hebt u al eens geprobeerd om met één van onze medewerkers te chatten? Zie rechtsonderaan deze pagina.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks