Twee letselschade dossiers afgesloten

Onlangs heeft Ridder Letselschade twee letselschade dossiers afgesloten. Dat leverde twee tevreden cliënten op, ook al kwam het in één geval niet tot een schadevergoeding.

Whiplash na aanrijding

De eerste zaak betref een whiplash, waarbij een jonge vrouw gedurende ongeveer een jaar arbeidsongeschikt was. Haar dossier werd afgesloten met een passende schadevergoeding. Zij schreef aan de schadebehandelaar van Ridder Letselschade: “Hierbij wil ik u graag  bedanken voor de goede hulp. Ik ben erg tevreden over de hulp die u mij verleend hebt. Ik hoop dat het niet zal gebeuren maar mocht het in de toekomst ooit nog nodig zijn dan zal ik u zeker weer bellen. En mocht ik ooit iemand horen die een letselschadespecialist nodig heeft, dan zal ik u zeker aanraden.”

Letselschade door bouwhek

Eveneens een jonge vrouw liep bij een ongeval met een bouwhek vervelend letsel op aan haar voet. Ridder Letselschade heeft geprobeerd om de letselschade voor haar te verhalen, maar dat is niet gelukt. Er werd zelfs een (door ons betaalde) letselschadeadvocaat ingeschakeld om een procesadvies af te geven, maar het lukte niet de verzekeraar te bewegen de aansprakelijkheid te erkennen. Toch schreef deze vrouw:“Ik denk niet dat ik het verder nog ga aanvechten, omdat ik denk dat het geen nut heeft een advocaat in de arm te nemen. Jullie organisatie heeft immers al heel veel werk verzet en geprobeerd om een schadevergoeding te krijgen, maar dat is ook niet gelukt. Ik wil jullie bij deze nog een keer bedanken voor alle inzet en vertrouwen dat jullie in mijn zaak hebben gestoken . . .”

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks