Baan kwijt door letselschade

In oktober 2011 raakt een vrouw betrokken bij een verkeersongeval. Zij wilde vanuit stilstand wegrijden, toen haar auto aan de achterzijde werd geraakt door een andere auto. Uit het schadeformulier bleek dat de auto die haar aanreed, ongeveer 10 km/u zou hebben gereden. Hoe dan ook, de vrouw had vrijwel direct last van klachten, bestaande uit duizeligheid, misselijkheid en pijn in de nek. Die klachten hebben zich uitgebreid in de loop van de tijd. De vrouw vertelde dat zij daarna ook veel last had gekregen van licht en geluid en dat haar concentratievermogen verminderd was. Ook had zij te kampen met woordvindingsproblemen, nekstijfheid en nekpijn.

Ga altijd naar ziekenhuis of huisarts!

De vrouw is binnen een aantal uren na het ongeval naar een plaatsvervangend huisarts gegaan. Die heeft aanvankelijk beweging voorgeschreven, maar later is zij naar haar eigen huisarts gegaan en die heeft een lichte hersenschudding geconstateerd en heeft rust voorgeschreven. De vrouw moest een week absolute rust in acht nemen. Voorts gebruikte zij pijnstillers. Het is goed dat zij direct haar letsel en klachten door een arts heeft laten vastleggen, want mede gelet op de geringe snelheid, zijn er toch lastige vragen gesteld over het ontstaan van de klachten. Zijn die wel door het ongeval ontstaan, zo werd gevraagd.

Arbeidsongeschikt door letsel

Als gevolg van de klachten en het letsel is de vrouw arbeidsongeschikt geraakt voor haar werk als administratief medewerkster bij een bank. Ook had de vrouw er nog een praktijkje naast waarin zij stoelmassages verzorgde. Ook dat werk kon zij niet uitvoeren. Al met al leverde de arbeidsongeschiktheid door het letsel heel veel problemen op, ook in het privéleven en vanwege het gemis aan inkomen (verlies van arbeidsvermogen).

Letseldossier ‘geschikt’ met de verzekeraar

Zeer recent is het letseldossier met de verzekeraar geschikt voor een bedrag waarmee de vrouw de komende jaren kan gaan revalideren en re-integreren zonder zich al te veel zorgen te hoeven maken over de financiën. Zij kan weer in alle rust omkijken naar een andere baan die zij, gelet op haar klachten en beperkingen, hopelijk wél zal kunnen gaan volhouden.

Keurmerk Letselschade en klanttevredenheid

De vrouw gaf op haar enquêteformulier aan dat in het kader van het Keurmerk Letselschade aan haar werd toegestuurd, dat zij het persoonlijke contact erg had gewaardeerd. Wel gaf zij aan dat er de laatste maanden iets minder snel (niet meer binnen het uur TR) op e-mails werd gereageerd. Met het eindresultaat was zij erg tevreden en zij waardeerde de totale dossierbehandeling door Mr. Tjip Ridder met een 9!

Uw letseldossier door Ridder Letselschade laten behandelen?

Hebt u er wel eens over gedacht naar Ridder Letselschade over te stappen? Doe dan eens de letselschadetest op onze site om te zien of wij iets voor u kunnen betekenen! U kunt ook het contactformulier invullen. Klik hier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks